Η "Hanna" θα παλέψει για 3η σεζόν στο Amazon Prime Video

Ανανεώθηκε η σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία
14 Ιουλίου 2020 12:06
Η "Hanna" θα παλέψει για 3η σεζόν στο Amazon Prime Video

Για μια ακόμη σεζόν θα μπορέσει να παλέψει για την ελευθερία της η Hanna. Η ομώνυμη σειρά δράσης του Amazon Studios πήρε το "πράσινο φως" και ανανεώθηκε για 3η σεζόν. Πρόκειται για τη σειρά που βασίζεται στο "Hanna" την ταινία του 2011 σε σκηνοθεσία Joe Wright, τον Eric Bana και τη Saoirse Ronan στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθώς και τους The Chemical Brothers σε ένα ανεπανάληπτο soundtrack. 

Στη σειρά του Amazon Prime Video την Hanna υποδύεται η Esme Creed-Miles, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από μια σατανική κρατική υπηρεσία που εκπαιδεύει νεαρά κορίτσια για να γίνουν εκτελεστές και να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το ποια είναι. 

Ο δημιουργός του σόου, David Farr, επιστρέφει ως σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός για τη νέα σεζόν. O Farr υπόσχεται μια καταιγιστική σεζόν όσο θα εμβαθύνουμε περισσότερο στον ψυχικό κόσμο της Hanna, τον κόσμο του The Meadows και πως αλληλεπιδρά με άλλες εκπαιδευόμενες όπως αυτή, ενώ το ερώτημα του "που πραγματικά ανήκει" θα είναι αυτό που τη βασανίζει περισσότερο. 

Ακόμη, δε δόθηκε ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η σεζόν του Hanna στο Amazon Prime.