Το Star Wars: The Bad Batch είναι η νέα animated σειρά του σύμπαντος

Και έρχεται στο Disney+
14 Ιουλίου 2020 11:10
Το Star Wars: The Bad Batch είναι η νέα animated σειρά του σύμπαντος

Μετά το φινάλε του Star Wars: The Clone Wars με την 7η σεζόν του και το συγκινητικό του κλείσιμο, ένα συστατικό της έκλεψε τόσο την παράσταση που θα αποκτήσει την δική του σειρά. Η Lucasfilm ανακοίνωσε πως το Star Wars: The Bad Batch είναι η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων που έρχεται στο Disney+ και όπως προδίδει ο τίτλος, θα ακολουθεί τις περιπέτειες των πειραματικών κλώνων που γνωρίσαμε στο ομώνυμο επεισόδιο της 7ης σεζόν. 

Συγκεκριμένα, θα δούμε την Clone Force 99 στον απόηχο του Πολέμου των Κλώνων και την πτώση του Τάγματος των Jedi και πώς θα επιβιώσουν σε έναν γαλαξία που αλλάζει ραγδαία όψη, καθώς θα παλέψουν για να βρουν έναν νέο σκοπό και να συνεχίσουν. 

Τα μέλη της "Bad Batch" (Κακιάς Φουρνιάς αλλιώς) αποτελούν έναν ελίτ λόχο κλώνων που διαφέρουν γενετικά από τα υπόλοιπα αδέρφια τους στο Clone Army και ο καθένας του διαπρέπει σε συγκεκριμένες ικανότητες, όπως η δεξιότητα στα όπλα, την μάχη σώμα με σώμα, το hacking κ.τ.λ. Φυσικά, όπως και στο Clone Wars έτσι και εδώ, ιθύνων νους πίσω από τη νέα σειρά και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Dave Filoni, μαζί με την Athena Portillo και τον Brad Rau. 

Το Star Wars: The Bad Batch αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021 αποκλειστικά για το Disney+.