Το The Batman του Robert Pattinson θα αποκτήσει spinoff σειρά στο HBO Max

Υποδεχτείτε το "Gotham PD"
11 Ιουλίου 2020 11:33
Το The Batman του Robert Pattinson θα αποκτήσει spinoff σειρά στο HBO Max

Στα πιο αναπάντεχα νέα συγκαταλέγεται η ανακοίνωση ότι βρίσκεται στα σκαριά μια spinoff τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο The Batman με τον Robert Pattinson. Το νέο αυτό σόου έχει αναλάβει ο ίδιος ο σκηνοθέτης του φιλμ, Matt Reeves μαζί με τον Terrence Winter, δημιουργό της αριστουργηματικής σειράς Boardwalk Empire και σεναριογράφο του θρυλικού The Sopranos, o οποίος θα γράψει το σενάριο.

Τα νέα δε σταματούν εδώ διότι η σειρά., η οποία προσωρινά αποκαλείται ως Gotham PD, θα προβληθεί αποκλειστικά μέσα από το HBO Max και όπως ανακοίνωσε η συνδρομητική υπηρεσία, θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του νέου Batman που θα ξεκινήσει το φιλμ του Reeves. Μάλιστα, το σενάριο θα βασίζεται στον τρόπο με τον οποίο η ταινία θα εξερευνήσει το θέμα της διαφθοράς της Gotham City και εν τέλει να αποτελέσει την αφετηρία για ένα νέο "Batman" σύμπαν σε διάφορα μέσα και πλατφόρμες. 

Θα είναι κιόλας μια ευκαιρία για την ταινία να χτίσει παραπάνω στον κόσμο που θα δούμε και σε πολλούς δευτερεύοντες και μη χαρακτήρες της Gotham. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη εάν ο Jeffrey Wright, που θα υποδύεται τον Commissioner Gordon στην ταινία, θα επιστρέψει στον ρόλο και για χάρη της σειράς. 

Το The Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2021, ενώ δεν έχει οριστεί ημερομηνία για τη σειρά "Gotham PD" στο HBO Max