Η "Μέρα της Μαρμότας" ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά

Σύμφωνα με τον Stephen Tobolowsky
06 Ιουλίου 2020 14:17
Η "Μέρα της Μαρμότας" ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά

Η ερωτική κωμωδία φαντασίας που ακούει στο όνομα Groundhog Day (Η Μέρα της Μαρμότας) κυκλοφόρησε το πολύ μακρινό 1993 με σκηνοθέτη τον Harold Ramis, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές, ενώ κατάφερε και απέσπασε ένα BAFTA βραβείο. Η ταινία με τους Bill Murray, Andie MacDowell και Chris Elliott άφησε τη δική της ιστορία στον κινηματογράφο και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να μεταφερθεί στη μικρή μας οθόνη.

Συγκεκριμένα, ο Stephen Tobolowsky που υποδυόταν τον Ned στο εν λόγω φιλμ γνωστοποίησε κατά τη διάρκεια του “The Production Meeting Podcast”, ότι το κλασσικό φιλμ μάλλον θα επιστρέψει ως τηλεοπτική σειρά και μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά βρίσκεται ήδη στα σκαριά.

Συζητιέται πολύ έντονα ότι το Groundhog Day έρχεται στη μικρή μας οθόνη. Μίλησα με έναν παραγωγό από την Sony και μου είπε «Stephen, Stephen δουλεύουμε πάνω στη σειρά του Groundhog Day, θα μπορούσες να υποδυθείς τον Ned για τη σειρά;»

Όπως ήταν προφανές του είπα «ναι, κανένα πρόβλημα», αλλά πρόκειται για τον Ned που έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια, τι έχει συμβεί στη ζωή του;

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε αν επιστρέψει ο Bill Murray στον κεντρικό του ρόλο, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να κάνει κάποιο cameo στη σειρά του Groundhog Day. Επίσης, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα και δε γνωρίζουμε αν θα εμφανιστεί ολόκληρο το cast της ταινίας. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: