Ημερομηνία πρεμιέρας για το Star Trek: Lower Decks, την animated σειρά με δόση από Rick & Morty (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σπάνια θα πηγαίνουν εκεί όπου δεν έχει πάει κανείς
05 Ιουλίου 2020 12:27
Ημερομηνία πρεμιέρας για το Star Trek: Lower Decks, την animated σειρά με δόση από Rick & Morty (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το σύμπαν του Star Trek αναμένεται να αποκτήσει ένα ακόμη νέο μέλος του, αυτή τη φορά, όμως, πρόκειται για την πρώτη κωμική animated σειρά. Ο λόγος για το Star Trek: Lower Decks που έρχεται δια χειρός του Mike McMahan, σεναριογράφου του Rick & Morty, κάτι το οποίο μας προϊδεάζει αρκετά για το τι θα περιμένουμε στη νέα αυτή σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες.

Το CBS εδώ και καιρό δεν είχε δώσει καμία ενημέρωση για το Lower Decks και πρόσφατα ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του για τις 6 Αυγούστου.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα της σειράς, θα δούμε για πρώτη φορά τι συμβαίνει στα κατώτερα στρώματα ενός διαστημόπλοιου της Ομοσπονδίας, με τη βασική ιδέα του σόου να προέρχεται από το ομώνυμο επεισόδιο του "The Next Generation" που εστίασε στους κατώτερους υπαξιωματικούς του Enterprise. Για αυτό και θα επιβιβαστούμε στο U.S.S. Cerritos, ένα αστρόπλοιο αρκετά κατώτερης κλάσης και δικαιοδοσίας από το Enterprise ας πούμε, για αυτό και το moto της του Star Trek στην προκειμένη αυτοσαρκάζεται: "Σπάνια θα πάνε εκεί όπου κανένας άλλος δεν πήγε ποτέ".

Το voice cast του "Lower Decks" απαρτίζεται από τους: Jack Quaid (Ens. Boimler), Fred Tatasciore (Lt. Shaxs), Eugene Cordero (Ens. Rutherford), Dawnn Lewis (Capt. Freeman), Jessica McKenna (Ens. Barnes), Τawny Newsome (Ens. Mariner), Gillian Vigman (Dr. T’Ana). 

Το Star Trek: Lower Decks αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 και έπειτα να προβάλλει ένα νέο επεισόδιο κάθε Πέμπτη στην υπηρεσία CBS All Access

Tags: