Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali, θα παίξει έναν μποξέρ στη νέα σειρά του HBO

Έχει δηλώσει ότι είναι ο «ρόλος των ονείρων του»
03 Ιουλίου 2020 14:49
Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Mahershala Ali, θα παίξει έναν μποξέρ στη νέα σειρά του HBO

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Mahershala Ali, δίνει τα χέρια με το για πρώτη φορά με το HBO έτσι ώστε να φέρουν στη μικρή μας οθόνη το Unruly. Πρόκειται για μία μίνι σειρά με τον αστέρα του Χόλιγουντ να βάζει τα γάντια του ιστορικού μποξέρ που ακούει στο όνομα Jack Johnson.

Στην υπόθεση, λοιπόν, θα δούμε τη ζωή του Jack Johnson, του λεγόμενου “Galveston Giant” που με πολύ κόπο και ιδρώτα καταξιώθηκε και έγινε ο πρώτος έγχρωμος βαρέων βαρών πρωταθλητής του κόσμου από τη δεκαετία 1908 – 1915. Ο Dominique Morisseau θα γράψει το σενάριο των έξι επεισοδίων, το οποίο θα βασίζεται στο ντοκιμαντέρ “Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson” και το συνοδευτικό του βιβλίο που έγραψε ο Geoffrey C. Ward.

Ο Ali έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι πρόκειται για το ρόλο των ονείρων του και μάλιστα πριν από είκοσι χρόνια είχε ανέβει στο σανίδι ως Jack Johnson, αλλά τώρα έμελλε να πραγματοποιήσει το όνειρό του για τις μικρές μας οθόνες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από πρωταγωνιστής έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου και την παραγωγή της σειράς με την εταιρία Know Wonder, ενώ πλαί του θα βρίσκεται η σύζυγός του Amatus Karim Ali και ο συνεργάτης τους Mimi Valdés.

Το εν λόγω τρίο ήταν υπεύθυνο, επίσης, και για το ντοκιμαντέρ της Amy Schatz “We Have a Dream: The Kids of the Oakland MLK Oratorical Fest”.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα το Unruly, ωστόσο για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.