Το Fallout γίνεται τηλεοπτική σειρά από τους δημιουργούς του "Westworld" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα θρυλικό videogame μεταφέρεται στη μικρή οθόνη και στο Amazon Prime Video
02 Ιουλίου 2020 20:08
Το Fallout γίνεται τηλεοπτική σειρά από τους δημιουργούς του "Westworld" (ΒΙΝΤΕΟ)

To deal μεταξύ των Jonathan Nolan, Lisa Joy και Amazon μόλις απέκτησε τον πρώτο του καρπό. Ανακοινώθηκε πως το δίδυμο των δημιουργών του Westworld θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το "Fallout", που βασίζεται σαφώς στη διάσημη σειρά βιντεοπαιχνιδιών της Bethesda. 

Η τηλεοπτική σειρά του Fallout θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video και θα αποτελεί μια πρωτότυπη σειρά των Amazon Studios και Kilter Films σε συνεργασία με τις Bethesda Game Studios και Bethesda Softworks. Οι Nolan και Joy θα εκτελούν χρέη εκτελεστικού παραγωγού στην επερχόμενη σειρά, με τον Todd Howard της Bethesda να θεωρεί τα κατάλληλα άτομα για να φέρουν σε live-action μορφή το σύμπαν του Fallout. 

Για όσους δεν γνωρίζουν η πλοκή του Fallout φαντάζεται μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου οι ΗΠΑ έριξαν όλες τις διαθέσιμες πυρηνικές κεφαλές στο έδαφός τους την περίοδο του 1940 με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος που διαρκεί μέχρι το 2077. 

Σύμφωνα με τους δημιουργούς θέλουν να διατηρήσουν το ζοφερό και τραχύ ύφος, αλλά και το b-movie χιούμορ του σύμπαντος στη μικρή οθόνη. 

Πρόκειται για ένα ακόμη τεράστιο videogame franchise που γίνεται σειρά, μετά το The Last of Us του HBO, ενώ στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται η σειρά HALO από το Showtime. Επίσης, το Borderlands της Gearbox Software θα γίνει κινηματογραφική ταινία με την Cate Blanchett να πρωταγωνιστεί.