Ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος ως Joel στο The Last of Us του HBO; - Ο Troy Baker αποκαλύπτει

Έχοντας δώσει τα πάντα, θέλει άλλος να αναλάβει το ρόλο
28 Ιουνίου 2020 18:20
Ποιος θα ήταν ο καταλληλότερος ως Joel στο The Last of Us του HBO; - Ο Troy Baker αποκαλύπτει

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως το σύμπαν του The Last of Us θα επεκταθεί και στη μικρή οθόνη, μέσα από την "συχνότητα" του HBO και τον Craig Mazin, δημιουργό του "Chernobyl" ως showrunner. Πρόσφατα το The Last of Us Part II κυκλοφόρησε στο PS4, σαρώνοντας με μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο Metacritic ολων των εποχών αλλά και με πωλήσεις ρεκόρ για την κονσόλα της Sony. 

Το παιχνίδι της Naughty Dog όμως οφείλει πολλά και στους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τους βασικούς χαρακτήρες Joel και Ellie, δηλαδή τους Troy Baker και Ashley Johnson αντίστοιχα. Το Collider είχε την ευκαιρία να πάρει μια συνέντευξη από τον διάσημο voice actor και να μιλήσει για την επερχόμενη σειρά. Μια από τις ερωτήσεις ήταν ποιος θα ήθελε να παίξει τον ρόλο του Joel και αν και θα θέλαμε να δούμε τον ίδιο τον Baker, ο 44χρονος ηθοποιός πιστεύει πως έχει δώσει όλα όσα μπορούσε να δώσει στον χαρακτήρα. Καιρός δηλαδή να αναλάβει κάποιος άλλος. Ποιος όμως;

Στο πρόσφατο παρελθόν αρκετοί fans έχουν δηλώσει πως ο Josh Brolin (γνωστός και ως Thanos στο MCU αλλά και από τα No Country for Old Men, True Grit και Sicario) θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον τηλεοπτικό Joel. Το "fun fact" της υπόθεσης είναι πως ο Baker συνάντησε τυχαία τον Brolin στο αεροδρόμιο του Los Angeles και του πρότεινε ανοιχτά να δεχτεί τον ρόλο: 

Θυμάμαι τότε που ήμουν στο LAX και ο Josh Brolin ήταν εκεί στο lounge μαζί μου. Πήγα του μίλησα και του λέω "Φίλε, αμφιβάλλω αν το θυμάσαι αυτό, αλλά εσύ και εγώ κάναμε μια ταινία μαζί". Αυτός έκανε το No Country for Old Men και εγώ ένα γουέστερν. Συνεχίζω και του λέω "Βρεθήκαμε, ήπιαμε μερικά ποτά μια βραδιά και περάσαμε ωραία." Και μου λέει "Νομίζω πως το θυμάμαι αυτό". Του απαντάω "αμφιβάλλω ότι το θυμάσαι επειδή ξέρω πόσο πολύ είχαμε πιεί". Τότε του λέω "Υπάρχει ένα παιχνίδι που βγαίνει τώρα στα κοντά και θέλω να ξέρεις πως, για μένα, η δουλειά σου αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση." Πράγματι έτσι ήταν. "Εάν σε πάρουν ποτέ τηλέφωνο για να παίξεις έναν χαρακτήρα που τον λένε Joel, θα ήταν τιμή μου και νομίζω πως θα απολάμβανες να τον υποδυθείς." 

Εν τέλει, όπως και να καταλήξει το casting του Joel, ο Baker το βλέπει θετικά και στα δύο ενδεχόμενα:

Είμαι σε μια θέση όπου Α) Κάποιος θα μπει στον ρόλο και θα είμαι σε φάση "ναι ρε φίλε δεν το περίμενα αυτό, ουάου, ενδιαφέρουσα επιλογή." Ή Β) θα είναι χάλια και ο κόσμος θα πει "Μόνο ο Troy μπορεί να παίξει τον Joel" οπότε όπως και να έχει νικάω. Ειλικρινά, χαίρομαι και μόνο που "κάτι" από το The Last of Us Part II ζυγώνει κοντά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την "ευτυχία". 

Την άποψή μας για το The Last of Us Part II μπορείτε να τη βρείτε εδώ στο ειδικό video review δια χειρός Σάκη Καρπά. Εσείς θα θέλατε ο Brolin ή κάποιος άλλος ηθοποιός να παίξει τον Joel στη σειρά του HBO;