Το Disco Elysium γίνεται τηλεοπτική σειρά από τους παραγωγούς του "Sonic The Hedgehog"

Ο τίτλος της ZA/UM στη μικρή οθόνη
27 Ιουνίου 2020 12:26
Το Disco Elysium γίνεται τηλεοπτική σειρά από τους παραγωγούς του "Sonic The Hedgehog"

Αν ασχολείστε με τα RPG παιχνίδια -ειδικά στο PC- μάλλον θα γνωρίζετε το Disco Elysium, το οποίο κυκλοφόρησε για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πέρυσι. Το στούντιο που είναι υπεύθυνο για το διάσημο παιχνίδι ονομάζεται ZA/UM και όπως όλα δείχνουν θα συνεργαστεί στενά με την εταιρία παραγωγής dj2 Entertainment για να ετοιμάσουν μια τηλεοπτική σειρά. Ναι, καλά διαβάσατε, ο τίτλος που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα στη μικρή οθόνη.

Το παιχνίδι είναι βασισμένο στο σύμπαν που έχει δημιουργήσει ο Robert Kurvitz το 2013 με τη νουβέλα Sacred and Terrible Air, όπου ακολουθεί έναν βετεράνο ντετέκτιβ με ένα μυστήριο παρελθόν που πρέπει να λύσει ένα έγκλημα που απειλεί να βυθίσει τις ισχυρές πολιτικές φατρίες του κόσμου σε εμφύλιο πόλεμο.

Η Helen Hindpere, επικεφαλής και συγγραφέας της ZA / UM δήλωσε:

Είμαστε τόσο ικανοποιημένοι με την αγάπη που έχει λάβει το «Disco Elysium» και πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την dj2 που θέλει να επεκτείνει το franchise για άλλα μέσα ενημέρωσης και νέο κοινό.

Το Disco Elysium κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο για το PC, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές, ενώ παράλληλα αγαπήθηκε και από τους παίκτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα περσινά The Game Awards, κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα βραβεία, καθώς επίσης έλαβε και τρία βραβεία BAFTA.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε σε ποια streaming υπηρεσία θα καταφθάσει, αλλά ούτε ποιος σκηνοθέτης ή συγγραφέας θα αναλάβει το project. Η εν λόγω εταιρία παραγωγής έχει συνεισφέρει στην παραγωγή της ταινίας του Sonic, καθώς επίσης έχει στα σκαριά κι άλλες σειρές από διάσημα παιχνίδια όπως το Sleeping Dogs.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.