Το Unsolved Mysteries αναβιώνει στο Netflix για έναν νέο γύρο άλυτων μυστηρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer με την επιστροφή του θρυλικού σήριαλ ντοκιμαντέρ
23 Ιουνίου 2020 21:09
Το Unsolved Mysteries αναβιώνει στο Netflix για έναν νέο γύρο άλυτων μυστηρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια από τις θρυλικότερες δραματοποιημένες σειρές ντοκιμαντέρ επιστρέφει μέσα από τη "συχνότητα" του Netflix, ύστερα 18 χρόνια μετά το τελευταίο της επεισόδιο. Ο λόγος για το Unsolved Mysteries, το οποίο θα αναβιώσει στην streaming υπηρεσία με τους ίδιους τους δημιουργούς, Terry Dunn Meurer και John Cosgrove, να βάζουν τη σφραγίδα τους στο project, μαζί με τον παραγωγό του Stranger Things, Shawn Levy. 

Η πρώτη ματιά στα νέα "Άλυτα Μυστήρια" που θα παρουσιαστούν δόθηκε κιόλας με ένα πρώτο trailer -με ελληνικούς υπότιτλους- που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Τα μυστήρια αυτά, όπως βλέπουμε στο trailer θα είναι υποθέσεις που δεν εξιχνιάστηκαν ποτέ με υπερφυσικά και μη στοιχειά να τις περιβάλλουν, όπως παράξενες δολοφονίες, εξαφανίσεις και εμφανίσεις UFO. 

Πρόκειται για μια από τις μακροβιότερες σειρές τις αμερικάνικης TV που ξεκίνησε να προβάλλεται το 1987 στο NBC και ολοκληρώθηκε το 2010, έχοντας κρατηθεί για 23 χρόνια στον αέρα, με τα CBS, Lifetime και Spike να αποτελούν μετέπειτα το σπίτι της.

Κεντρικός host του σόου στο στιλ του "The Twilight Zone" και του "Ripley's Believe It or Not" ήταν ο Robert Stack, ο οποίος εξαιτίας του θανάτου του το 2003, αντικαταστάθηκε από τον Dennis Farina. Το φορμάτ της είναι μια μίξη δραματοποιημένων σκηνών και αυτόπτων μαρτυριών στην κάμερα από τα άτομα που βρίσκονται εν ζωή και έζησαν από κοντά τα γεγονότα. 

Εκεί όπου το παλιό σόου έφερνε στο φως τέσσερις υποθέσεις, το καθένα τώρα θα εστιάζει σε μια μοναδική που θα είναι "με υψηλά στάνταρ παραγωγής, σκηνοθεσίας, μοντάζ και φωτογραφίας", όπως δήλωσε ο Levy. Μάλιστα, δε θα υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής μιας και το πνεύμα και η αφήγηση του Robert Stack θεωρήθηκε αναντικατάστατη από τον Levy. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω σόου έχει βοηθήσει εκατοντάδες από τις υποθέσεις που πρόβαλλε, ώστε να λυθούν. Οι δημιουργοί του σόου, Meurer και Cosgrove ανέφεραν πως έχουν ρίξει φως σε πάνω από 260 υποθέσεις, μάλιστα μια υπόθεση 30 ετών λύθηκε πριν μερικούς μήνες. 

Τα πρώτα έξι επεισόδια του Unsolved Mysteries θα κάνουν πρεμιέρα τη 1η Ιουλίου στο Netflix.