O Lucifer θα επιστρέψει για την 6η και τελευταία σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Tom Ellis θα διαολεύει τον κόσμο λίγο ακόμα
23 Ιουνίου 2020 19:58
O Lucifer θα επιστρέψει για την 6η και τελευταία σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας της 5ης σεζόν του Lucifer και το Netflix έκρυβε και άλλα διαολεμένα χαρμόσυνα νέα για τους fans. O Λούσιφερ του Tom Ellis θα συνεχίσει να...διαολεύει τον κόσμο για ακόμη μια σεζόν, κάνοντας έτσι την 6η σεζόν πραγματικότητα και συνάμα το οριστικό φινάλε της σειράς. 

Στο tweet του επίσημου λογαριασμού της σειράς, τονίζεται πως θα είναι η τελευταία σεζόν, αυτοαρκαζόμενη κιόλας για το πόσες φορές έφτασε στο...τέλος της. 

Εδώ και καιρό, άλλωστε, ακουγόταν πως το Netflix επιδιώκει να κλείσει μια συμφωνία για την συνέχεια του "Λούσι", ενώ ο ίδιος ο Tom Ellis είχε ειπωθεί πως έβαλε την υπογραφή του για μια 6η σεζόν. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες σειρές παγκοσμίως και ιδιαίτερα μετά την μετακόμισή του από το Fox στο Netflix -που του έδωσε την πολυπόθητη τότε 4η σεζόν- η δημοτικότητά της εκτοξεύθηκε. Φυσικά και η συνδρομητική streaming υπηρεσία θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο το σόου αυτό, που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της DC από τους Neil Gaiman, Sami Kieth και Mike Drigenberg. 

Είναι γνωστό πως η 5η σεζόν θα δώσει πολλές απαντήσεις ακόμη και στο εάν ο κ. Morningstar πει και αυτός τι νιώθει για την Chloe, μετά από εκείνο το cliffhanger φινάλε της 4ης σεζόν. Για πρώτη φορά η σεζόν αυτή θα χωριστεί σε δύο μέρη από 8 επεισόδια έκαστος μιας και ο αριθμός του ανέβηκε από τα 10 στα 16. 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν του Lucifer, ωστόσο ξέρουμε ότι θα επιστρέψει για το πρώτο μισό της 5ης σεζόν στις 21 Αυγούστου, κάνοντας το ένα πιο καυτό καλοκαίρι από το συνηθισμένο.