Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας της 5ης σεζόν του Lucifer (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από 66.6 δευτερόλεπτα καυτών σκηνών του Tom Ellis
22 Ιουνίου 2020 19:02
Μάθαμε την ημερομηνία πρεμιέρας της 5ης σεζόν του Lucifer (ΒΙΝΤΕΟ)

Από το πουθενά, όπως συνηθίζει το Netflix, δημοσίευσε ένα βίντεο για το δημοφιλέστατο σόου Lucifer, το οποίο φαινομενικά έμοιαζε... αθώο. Το εν λογω βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι ένα μοντάζ με τις πιο σέξι, καυτές και διαβολικές στιγμές του Tom Ellis στο ρόλο του κ. Morningstar με διάρκεια, μάλιστα, τα 66.6 δευτερόλεπτα.

Όμως το Netflix, προειδοποίησε κλείνοντας το ματάκι να το δούμε μέχρι το τέλος. Στα τελευταία του καρέ αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυπόθητης 5ης σεζόν του Lucifer, σχεδόν 18 μήνες μετά την προβολή της τέταρτης σεζόν. Κρατηθείτε λοιπόν, γιατί το πρώτο μέρος της Season 5 θα αποτελείται από 8 επεισόδια -μιας και ο αριθμός τους ανέβηκε από τα 10 στα 16 επεισόδια- που θα διατεθούν στις οθόνες σας στις 21 Αυγούστου. Ακόμη, δεν ξέρουμε πότε θα προβληθεί το υπόλοιπο μισό της "Season 5B".

Η επερχόμενη σεζόν μας προετοιμάζει για μια καταιγιστική δόση κόλασης, δράσης και μαύρου χιούμορ, καθώς "μυστικά θα αποκαλυφθούν, αγαπημένοι χαρακτήρες θα πεθάνουν και θα πάρουμε επιτέλους την απάντηση στην ερώτηση "θα το κάνουν ή όχι;", όπως μας προϊδεάζει το trailer. 

Ετοιμαστείτε για την επιστροφή του Λούσιφερ στις 21 Αυγούστου.