Το Stranger Things 4 έκανε ένα βήμα πιο κοντά στις οθόνες μας (ΕΙΚΟΝΑ)

Μάθαμε και πόσα επεισόδια θα έχει η νέα σεζόν
20 Ιουνίου 2020 11:54
Το Stranger Things 4 έκανε ένα βήμα πιο κοντά στις οθόνες μας (ΕΙΚΟΝΑ)

Τον περασμένο Μάρτιο θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα της 4ης σεζόν του Stranger Things αλλά στα πλάνα αυτά έβαλε φρένο η πανδημία του κορωνοϊού. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τίποτα για το που θα κατευθυνθεί η πλοκή της νέας σεζόν, εκτός από το teaser που έδωσε τον Φεβρουάριο και μας γνωστοποίησε αυτό που λίγο-πολύ ξέραμε για τον "Αμερικανό" στη ρωσική φυλακή

Τώρα, μέσα από τον λογαριασμό των σεναριογράφων του σόου των Duffer Brothers στο Twitter, μάθαμε πως ολοκληρώθηκε το γράψιμο όλων των επεισοδίων, αλλά και πραγματοποιεί ένα tease για τον αριθμό τους. Μέσα από την στίβα με τα χαρτιά μπορούμε να διακρίνουμε πως υπάρχουν 9 φυλλάδια, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως η 4η σεζόν θα αποτελείται από εννέα επεισόδια. 

Ο αριθμός των επεισοδίων του Stranger Things ήταν συνεχώς μεταβαλλόμενος και τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στη 2η σεζόν, όπου το έξτρα επεισόδιο μας σύστησε σε ένα ευρύτερο σύμπαν, το οποίο δεν είχε τις αναμενόμενες αντιδράσεις από την πλειοψηφία των fans. 

Γνωρίζουμε ήδη πως το πρώτο επεισόδιο του Stranger Things 4 θα ονομάζεται "The Hellfire Club". Ας ελπίσουμε σύντομα να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα και να δούμε κάποια στιγμή τη νέα σεζόν στις οθόνες μας, που πιθανότατα θα γίνει το 2021.