Η νέα σειρά από τον δημιουργό του Rick and Morty ανανεώθηκε για ακόμη δύο σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Προτού πραγματοποιήσει πρεμιέρα η 2η σεζόν του Solar Opposites
20 Ιουνίου 2020 08:32
Η νέα σειρά από τον δημιουργό του Rick and Morty ανανεώθηκε για ακόμη δύο σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu πιστεύει στη νέα σειρά του συνδημιουργού του "Rick and Morty" και γενικότερα στις ενήλικες animated σειρές του προγράμματός του για αυτό και θα δούμε περισσότερο από αυτές. Ο λόγος, αρχικά, για το Solar Opposites που υπογράφουν οι Justin Roiland και Mike McMahan, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον περασμένο και επειδή φαίνεται πως άρεσε τόσο στους τηλεθεατές, ανανεώθηκε για ακόμη δύο σεζόν, φτάνοντας αισίως τις τρεις σεζόν.

Πρόκειται για τη σειρά που ακολουθεί μια ομάδα εξωγήινων που μετακομίζουν στην επαρχία των ΗΠΑ, με σκοπό να προστατέψουν έναν υπερυπολογιστή που μια μέρα θα εξελιχθεί, θα τους καταβροχθίσει και θα γαιοδιαμορφώσει την Γη. Και ίσως να μη μοιάζει τυχαία στο Rick and Morty σαν να είναι κάποιο spinoff του ή ένα από εκείνα τα αλλόκοτα σόου της διαστατικής τηλεόρασης που βλέπει με τις ώρες ο Rick με τον Morty, καθώς μοιράζονται το ίδιο animation στούντιο. 

Επίσης, το Crossing Swords είναι η δεύτερη adult animated σειρά που πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόν από το Hulu. Πρόκειται για το νέο stop-motion δημιούργημα της ομάδας πίσω από το θρυλικό Robot Chicken και SuperMansion, το οποίο ακολουθεί την ιστορία ενός υπηρέτη που ονειρεύεται να γίνει ιππότης. Μόνο που ανακαλύπτει πως το αγαπημένο του βασίλειο διοικείται από ένα μάτσο μόναρχους, απατεώνες και τσαρλατάνους.

Σα να μην έφτανε αυτό περιλαμβάνει ένα πραγματικά υπέρλαμπρο voice cast με τους: Nicholas Hoult, Adam RayTara StrongTony HaleLuke EvansSeth GreenAlanna UbachAdam PallyYvette Nicole BrownMaya ErskineBreckin Meyer και Wendi McLendon-Covey να επιστρέφουν στους ρόλους τους. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα νέα τους trailers.