Στο ‘Solar Opposites’ ο Justin Roiland μας υπόσχεται τις πιο σουρεάλ επαφές τρίτου τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συνδημιουργός του ‘Rick & Morty’ έχει κατεβάσει ιδέα από άλλον γαλαξία!
16 Απριλίου 2020 06:27
Στο ‘Solar Opposites’ ο Justin Roiland μας υπόσχεται τις πιο σουρεάλ επαφές τρίτου τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την animated σειρά επιστημονικής φαντασίας Solar Opposites την οποία υπογράφει ο συνδημιουργός του Rick & Morty, Justin Roiland και ο Mike McMahan, με τον ίδιο τον Roiland να είναι επικεφαλής του cast.

Μεταξύ άλλων τις φωνές τους δανείζουν οι: Sean Giambrone (The Goldbergs), Mary Mack, και ο Thomas Middleditch (Silicon Valley).

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία οικογένεια εξωγήινων οι οποίοι υποχρεώνονται να καταφύγουν στις Η.Π.Α., με τους μισούς να καλωσορίζουν ευχάριστα την συγκεκριμένη τροπή, και τους άλλους μισούς να ζητούν ευκαιρία να φύγουν όσον το δυνατόν πιο σύντομα. Πού είναι τελοσπάντων πιο καλά, στη Γη ή στον πλανήτη τους; Εδώ είναι που δημιουργούνται αμφιθυμικές αντιδράσεις και πολλά ευτράπελα: από τη μία οι ‘Korvo’ (Roiland) και ‘Yumyulack’ (Giambrone) με το παραμικρό κατακεραυνώνουν τους ανθρώπους για ό,τι αρνητικό συμβαίνει στον κόσμο τους, όπως την μόλυνση, τον άκρατο καταναλωτισμό, κ.ά.

Από την άλλη, ωστοσο  οι ‘Terry’ (Thomas Middleditch) και ‘Jesse’ (Mary Mack) είναι πιο διαλλακτικοί και προσιτοί προς το ανθρώπινο γένος, τονίζοντας ότι μπορεί να βρει κανείς εύκολα διασκέδαση, ψυχαγωγία και μπόλικο ανθυγιεινό φαγητό. Και στο σημείο αυτό ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα, έρχεται να προστεθεί και το ‘Pupa’, ένας ζωντανός υπερυπολογιστής-ρομπότ που κάποια μέρα θα μεταμορφωθεί σε αυτό που κανονικά προορίζεται να γίνει, και θα δεσμεύσει από τη γη κάθε τι πολύτιμο από κάθε πηγή ενέργειας.

Το Solar Opposites θα αφιχθεί στο Hulu στις 8 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: