Κοντά στο τέλος των γυρισμάτων είναι το The Falcon and The Winter Soldier (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Anthony Mackie μίλησε για αυτό στην εκπομπή του Jimmy Fallon
13 Ιουνίου 2020 19:31
Κοντά στο τέλος των γυρισμάτων είναι το The Falcon and The Winter Soldier (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Marvel Studios έδωσε τα πρώτα πλάνα από τις νέες σειρές του MCU που θα φιλοξενηθούν στο Disney+ και μέσα σε αυτά ήταν η πρώτη ματιά στο The Falcon and the Winter Soldier. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού σταμάτησαν τα γυρίσματα όπως έγινε και σε όλες τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές παγκοσμίως και έκτοτε δεν είχαμε κάποια νέα για το πότε θα ολοκληρωθούν. 

Ο ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών του σόου, o Anthony Mackie που υποδύεται τον Falcon, ήταν καλεσμένος -από το σπίτι του- στην εκπομπή The Tonight Show With Jimmy Fallon και αποκάλυψε την κατάσταση όπου βρίσκεται η παραγωγή. 

Χαίρομαι που μπορώ να σας πω ότι δεν μας κόψανε. Είμαστε σε αναμονή. Θα γυρίσουμε πίσω στο πλατό πολύ σύντομα για να το τελειώσουμε και θα έχουμε πολύ λίγα πράγματα να κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Έμειναν πολύ λίγα πράγματα να γυρίσουμε, όμως σας διαβεβαιώ, θα βγει στον αέρα.

Το The Falcon and the Winter Soldier αρχικά είχε προγραμματιστεί να βγει στο Disney+ μέσα στο 2020, όμως μετά την πανδημία δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα.