Θα υπάρξει συνέχεια στο Star Wars: The Clone Wars; - O Dave Filoni ξεκαθαρίζει το τοπίο

Και μιλάει για το φινάλε
13 Ιουνίου 2020 11:41
Θα υπάρξει συνέχεια στο Star Wars: The Clone Wars; - O Dave Filoni ξεκαθαρίζει το τοπίο

Και μετά το φινάλε της 7ης σεζόν του Star Wars: The Clone Wars τι γίνεται αναρωτιούνται οι fans του σύμπαντος. Θα υπάρξει 8η σεζόν; Ο δημιουργός της σειράς, Dave Filoni, δήλωσε πώς η πλοκή του Clone Wars ολοκληρώθηκε οριστικά σε περίπτωση που κάποιοι περιμένουν μια συνέχεια του.

Τα 13 επεισόδια, λοιπόν, που προβλήθηκαν στο Disney+ αποτελούν και τα τελευταία αυτού του επικού story arc που ξεκίνησε το 2008. Ο Filoni είπε πως είναι ευγνώμων για το ότι μπόρεσε να επισκεφθεί ξανά τη σειρά και να της δώσει τον αποχαιρετισμό που της άξιζε.

Συγκεκριμένα, μίλησε από καρδιάς για το ότι πλέον μπορεί να προχωρήσει και να δει τι επιφυλάσσει το μέλλον: 

Νομίζω πως θα κολλούσαμε σε ένα σημείο όπου ξαφνικά θα ανακυκλώναμε τις ιστορίες ξανά, αλλά που θα τελείωνε; Δεν θέλω να νιώθω έτσι. Θέλω να νιώσετε πως είχε τον σκοπό του, τον ολοκλήρωσε και ας πάμε σε κάτι καινούργιο. Θα έχετε να περιμένετε πράγματα στο μέλλον αλλά πόσο ικανοποιητικό ήταν που τελειώσαμε. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι που όλος αυτός ο κόσμος το στήριξε. Και το Disney+ μας υποστήριξε πάρα πολύ για να το φέρουμε εις πέρας. Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια και όλοι κατάλαβαν τι σημαίνει το Clone Wars στους fans. Είναι φοβερή η αίσθηση και χαίρομαι που τελείωσε. 

Εξύμνησε κιόλας τη μουσική του συνθέτη Kevin Kiner:

Θα πω επίσης ένα πράγμα επειδή δεν το λέω συχνά: η μουσική του Kevin Kiner είναι απλά απίθανη. Το φινάλε ήταν φοβερό αλλά όχι τόσο όσο το κλείσιμό του. Κάθε φορά που εγώ και αυτός συζητάμε το κλείσιμο της σειράς, πιστεύω πως αυτός και η ομάδα του πέτυχαν διάνα. Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνω περισσότερο, ακόμη μέχρι και σήμερα, είναι να ακούω τη μουσική που σύνθεσε για τις σκηνές αυτές, επειδή είναι τόσο τέλεια και ο τρόπος που ντύνουν το ύφος, τον τόνο και το συναίσθημα του.