Θα ανέβει κατακόρυφα η δράση στη 2η σεζόν του The Mandalorian

Χάρη στον σκηνοθέτη του "Extraction"
10 Ιουνίου 2020 08:19
Θα ανέβει κατακόρυφα η δράση στη 2η σεζόν του The Mandalorian

Φαίνεται πως η δράση στη άκρως αναμενόμενη επερχόμενη σεζόν του The Mandalorian θα ανέβει κατακόρυφα και η Lucasfilm προσέλαβε έναν από τους πιο αξιόλογους σκηνοθέτες για να το κάνει. Ο Sam Hargave θα είναι ο νέος βοηθός σκηνοθέτη στη 2η σεζόν του σόου του Jon Favreau, πλάι στους Robert Rodriguez και Peyton Reed, με τα σκηνικά και τις σεκανς δράσης να είναι μεγαλύτερα πλέον.

Πρόκειται για τον βετεράνο stunt coordinator των The Hunger Games, Suicide Squad, Deadpool 2, Thor: Ragnarok, Captain America: Civil War και Avengers: Endgame, ο οποίος πρόσφατα έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του στο καταιγιστικό Extraction του Netflix, με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth. 

Οι σκηνές δράσεις που σύνθεσε και συγκεκριμένα η 11 λεπτών one-take σεκάνς του Extraction είναι ένα από τα δείγματα του ταλέντου του Hargrave, που τον έφερε στην παραγωγή της Lucasfilm. Μάλιστα, αποκάλυψε, μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider πως δεν το πίστευε όταν η Lucasfilm τον προσέγγισε για να του κάνει την πρόταση, καθώς ήταν στη μέση του post-production της ταινίας του:

"Πραγματικά ήρθαν αυτοί σε μένα. Ήταν τρελό. Βρισκόμουν στη μέση του μοντάζ του Extraction και με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου ο Colin Wilson, ένας από τους παραγωγούς, και μου λέει "Ο Jon Favreau και η ομάδα του θέλουν κάποιον που έχει εμπειρία με τη δράση." Η ομάδα του είχε κάνει μια φανταστική δουλειά στη 1η σεζόν, αλλά ήθελαν να χτίσουν περισσότερο αυτόν τον τομέα, να δώσουν μια νέα προοπτική και να το πάνε στο άλλο επίπεδο για την 2η σεζόν. Οπότε και εγώ τους είπα πώς "θα είναι μια συναρπαστική πρόκληση"

Έδωσε και ένα μικρό tease για την επόμενη σεζόν του Mandalorian λέγοντας πώς "Η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ πολύ cool. Ο τρόπος που ξεδιπλώνεται η ιστορία φοβερός, επομένως προσπαθήσαμε η δράση να αντανακλά όλα αυτά και να το πάμε στο επόμενο επίπεδο. Θαρρώ πως το καταφέραμε."

Πρόσφατα, μάθαμε δια στόματος του showrunner, Jon Favreau, πως ο "Mando" θα επιστρέψει στην ώρα του, παρά τη διακοπή λόγω της πανδημίας. 

Το The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Disney+ τον Οκτώβριο του 2020.