Βρέθηκε σκηνοθέτης για την τηλεοπτική σειρά του The Last of Us στο HBO

Το δίδυμο του "Chernobyl" στον post-apocalyptic κόσμο της Naughty Dog
08 Ιουνίου 2020 10:33
Βρέθηκε σκηνοθέτης για την τηλεοπτική σειρά του The Last of Us στο HBO

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την ανακοίνωση της Naughty Dog και του HBO πως στα σκαριά βρίσκεται η τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us. Το αριστουργηματικό παιχνίδι επιβίωσης της Naughty Dog, μάλιστα, έχει αναλάβει να μεταφέρει στη μικρή οθόνη ο ιθύνων νους πίσω από το συγκλονιστικό "Chernobyl" του HBO, Craig Mazin, που θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Neil Druckmann, δημιουργό του βιντεοπαιχνιδιού. 

Στην μεγάλη παραγωγή που ετοιμάζει το HBO, με ένα πολύ γερό όνομα στα θεμέλιά του, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη και να ολοκληρώσει το δίδυμο που ευθύνεται για την καθηλωτική ποιότητα του Chernobyl. Ο Johan Renck, που ανέλαβε εξ ολοκλήρου τη σκηνοθεσία των μίνι επεισοδίων του Chernobyl, θα βουτήξει τα χέρια του στον post-apocalyptic κόσμο της Naughty Dog και θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο. 

Την αποκάλυψη έκανε μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Discussing Film για το project που ετοιμάζει μαζί με τον Mazin: 

"Είμαι εκτελεστικός παραγωγός στο The Last of Us. Θα είναι μια κανονική και όχι μίνι τηλεοπτική σειρά. Αυτό δεν είναι ένα project που θα αναλάβω στον βαθμό του εκτελεστικού παραγωγού, αλλά θα είμαι μέρος της παραγωγής, καθώς θα σκηνοθετήσω τουλάχιστον το πιλοτικό επεισόδιο. Και βλέπουμε πως θα πάει από εκεί και πέρα."

Ο Renck, πριν εκτοξευθεί η δημοτικότητά του με το Chernobyl, είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία μουσικών βίντεο τεράστιων καλλιτεχνών όπως η Beyonce, Madonna και ο αείμνηστος David Bowie, ενώ σκηνοθέτησε επεισόδια σε εξίσου πασίγνωστες σειρές όπως το Vikings, Bates Motel και το Breaking Bad. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο φημισμένος συνθέτης Gustavo Santaolalla ανέλαβε και τη μουσική επιμέλεια της σειράς, έχοντας δώσει τη δική του μοναδική χροιά στον κόσμο του The Last of Us. 

Δυστυχώς, δεν είναι γνωστό ακόμα το πότε θα δούμε την σειρά του The Last of Us του HBO στις οθόνες.