Πολύ σύντομα κάνει πρεμιέρα το “Perry Mason” με παραγωγό τον Robert Downey Jr. (ΕΙΚΟΝΑ)

Νέα αφίσα για το σόου του HBO
07 Ιουνίου 2020 15:35
Πολύ σύντομα κάνει πρεμιέρα το “Perry Mason” με παραγωγό τον Robert Downey Jr. (ΕΙΚΟΝΑ)

Απομένουν λίγες εβδομάδες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του της νέας δραματικής σειράς του HBO ονόματι Perry Mason. Το αμερικανικό δίκτυο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές πληροφορίες για την εν λόγω μίνι σειρά, παράλληλα με την πρώτη αφίσα που μας λέει ότι «όλοι είναι ένοχοι σε κάτι». Οι περιπέτειες του Mason έχουν φτάσει ξανά στις οθόνες μας μέσα από το CBS με τεράστια επιτυχία από το 1957 έως το 1966.

Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Tim Van Patten, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης με το HBO εδώ και πολλά χρόνια, ενώ σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε έχει εργαστεί σε πολλές σειρές όπως είναι τα Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City και Deadwood. Το Perry Manson υπογράφουν οι Rolin Jones και Ron Fritzgerald, οι οποίοι είναι και showrunners. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση  είναι ότι ο Robert Downey Jr. μαζί με την γυναίκα του Susan Downey βρίσκονται στο ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών.

Τέλος στο cast μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι: Matthew Rhys (The Americans), John Lithgow (Pet Sematary, Terms of Endearment, The Crown) και Tatiana Maslany (Orphan Black).

Παρακάτω θα βρείτε και την αφίσα του σόου:

Το Perry Manson αναμένεται να καταφθάσει αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του HBO.