Στη 2η σεζόν του ‘NOS4A2’ η νέμεση της ‘Vic’, ο ‘Charlie Manx’ κάνει την επάνοδό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμάζει κάτι τρομερό και χωρίς έλεος για να την εκδικηθεί
04 Ιουνίου 2020 08:15
Στη 2η σεζόν του ‘NOS4A2’ η νέμεση της ‘Vic’, ο ‘Charlie Manx’ κάνει την επάνοδό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το AMC έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser για την 2η σεζόν του horror σόου NOS4A2 του Jami O’Brien (Fear the Walking Dead, Hell On Wheels), δηλαδή την μεταφορά του διάσημου μυθιστορήματος του Joe Hill, ενός λαμπρού συγγραφέα στο εν λόγω είδος, με σταρ τον υποψήφιο για Emmy, Zachary Quinto (Hotel Artemis, Star Trek movies, Margin Call).

Ο αθάνατος και πανούργος ‘Charlie Manx’ (Quinto) επιστρέφει, οκτώ χρόνια ύστερα από όσα διαδραματίστηκαν στο προηγούμενο κεφάλαιο της ιστορίας. Είναι διψασμένος για εκδίκηση και δεν θα πάψει να βάλλεται εναντίον της καλλιτέχνιδας ‘Vic McQueen’(Ashleigh Cummings) που δοκίμασε να δώσει τέλος στα απάνθρωπα εγκλήματά του να κυνηγάει παιδιά, κλέβοντας τις ψυχές τους και αφήνοντας τα απομεινάρια τους στο φρικιαστικό του βασίλειο, την “Christmasland”. Τώρα πια είναι πεπεισμένος ότι έχει βρει την αχίλλειο πτέρνα της ηρωίδας, το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή της: το αγοράκι της, ‘Wayne’.

Ο Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) και η Virginia Kull (The Looming Tower) εν προκειμένω είναι οι γονείς της ‘Vic’, ο ‘Chris’ και η ‘Linda McQueen’, ενώ ο Olafur Darri Olafsson (Lady Dynamite) είναι ο ‘Bing Partridge’, «ένας σκληρά εργαζόμενος με μυστηριώδες παρελθόν και εξαιρετική αντίληψη».

Στο cast ανήκουν και οι: Jahkara Smith (Into the Dark), Jonathan Langdon (No Tomorrow), Ashley Romans (Shameless), Mattea Conforti και o Jason David. Την παραγωγή εππτεύουν οι AMC Studios και Tornante Television.

Ο 2ος κύκλος του NOS4A2 αρχίζει στο AMC και στο BBC America στις 21 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: