Πρώτη ματιά στο "Έτερος Εγώ: Κάθαρσις" - Ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα από σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφει για να εξιχνιάσει νέα σειρά φόνων ο Λαίνης
01 Ιουνίου 2020 12:37
Πρώτη ματιά στο "Έτερος Εγώ: Κάθαρσις" - Ξεκινούν ξανά τα γυρίσματα από σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινωθεί η 2η σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς, Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές, από την Cosmote TV. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού η παραγωγή της αναγκάστηκε να διακοπεί ξαφνικά. Τώρα που τα μέτρα έχουν χαλαρώσει και οι παραγωγές του θεάματος μπορούν να επανεκκινήσουν, η παραγωγή του "Έτερως Εγώ" δεν έχασε χρόνο και ανακοίνωσε πως από σήμερα, 1η Ιουνίου, επιστρέφουν στο πλατό για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, τα οποία θα γίνουν σε διάφορα μέρη της Αθήνας και τις Αττικής. 

Ύστερα από δυο μήνες απραξίας, δεν το έκανε όμως χωρίς να δώσει και ένα δυνατό teaser. Για αυτό και δημοσιεύτηκε ένα trailer με μια πρώτη ματιά στο Έτερως Εγώ: Κάθαρσις -όπως θα ονομάζεται, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. 

Μια πρώτη φωτογραφία από το πλατό της αστυνομικής σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια είδαμε μέσα από το Instagram της Μελισσάνθης Μαχούτ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1st day of shooting done. Many more to come. Eteros egw 3 here we go. #eterosego #series #cosmote #cosmotetv #starchanneltv

A post shared by Melissanthi Mahut (@melissanthimahut) on Feb 25, 2020 at 9:37am PST

Ακόμη ένα στιγμιότυπο πριν σταματήσουν τα γυρίσματα με τον "Λαίνη" και τον διευθυντή φωτογραφίας, Claudio Bolivar. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️🎬🎬 . #eterosego#theotherme#sotiristsafoulias#pygmaliondadakaridis#cosmotetv#greek#thriller#serial#killer#actor#comingsoon#newseason#newepisodes#starchanneltv

A post shared by Έτερος Εγώ (@eterosego_fp) on Mar 4, 2020 at 3:28am PST

Η νέα σεζόν αποτελεί ουσιαστικό το τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας (1ο η ταινία, 2ο οι "Χαμένες Ψυχές") όπου ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) έρχεται αντιμέτωπος με τους συνεργάτες του στις αστυνομικές αρχές. Μια νέα σειρά δολοφονιών με θύματα νεαρές φοιτήτριες συγκλονίζει και πάλι το πανελλήνιο μετά τους "Άθλους του Θησεά" και στο μάτι των αρχών μπαίνει ο υποψήφιος Πρύτανης και φίλος του Λαΐνη, Ηλίας Βελισσαράτος, που τον υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Με τον Μπαρασόπουλο του Μάνου Βακούση να έχει αποστρατευτεί -θα εμφανιστεί ωστόσο- αναλαμβάνει ως νέος υποδιοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών ο Τάσος Νούσιας, όντας και μια από τις νέες προσθήκες του cast που βλέπετε στο trailer. Στους ρόλους τους επιστρέφουν επίσης οι Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής και η Βίκυ Παπαδοπούλου στο ρόλο της δημοσιογράφου Χριστίνας Στεργίου.

Τα μεγάλα ονόματα δεν σταματούν εδώ και το λαμπρό καστ που περιλαμβάνει τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα και Δημήτρη Καπετανάκο. 

Τις εντυπώσεις μας για το Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές θα τη βρείτε πατώντας εδώ. Η επιστροφή του Έτερος Εγώ θα γίνει το φθινόπωρο του 2020 με 8 νέα επεισόδια που θα προβληθούν αποκλειστικά στην Cosmote TV.