Τα "The Boys" έρχονται με thug life διαθέσεις εν όψει της 2ης σεζόν (ΕΙΚΟΝΑ)

Και ετοιμάζονται να μοιράσουν πόνο στους "The Seven"
31 Μαΐου 2020 15:00
Τα "The Boys" έρχονται με thug life διαθέσεις εν όψει της 2ης σεζόν (ΕΙΚΟΝΑ)

Το κλίμα εν όψει της 2ης σεζόν του άκρως επιτυχημένου The Boys θέλει να ζεστάνει το Amazon Prime, παρά την διακοπή σχεδόν όλων των τηλεοπτικών παραγωγών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πρόκειται για τη σειρά που λατρεύτηκε όσο λίγες και αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα σε τηλεθέαση σόου της streaming υπηρεσίας για το 2019, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη comic σειρά των Garth Ennis και Darick Robertson. 

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του The Boys στο Twitter, δημοσιεύτηκε μια νέα teaser φωτογραφία που πιάνει ακριβώς το ύφος της σειράς του Eric Kripke. Όλο το team των "Boys" σηκώνει το...δάχτυλο στην παντοκρατορία των Seven και δείχνει πανέτοιμη να μοιράσει πόνο στη 2η σεζόν του σόου, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον μέσα στο τρέχον έτος. 

Η πλοκή της σειράς έχεις ως εξής: ο Hughie Campbell ήταν ένας απλός νεαρός με μια τίμια δουλειά που απολάμβανε τη ζωή με τη συντροφιά της κοπέλας του. Η ζωή του όμως έρχεται τούμπα όταν ένας σούπερ ήρωας δολοφονεί βίαια την κοπέλα του εξαιτίας μια συγκυρίας που έμοιαζε με ατύχημα. Ο υπαίτιος για τη δολοφονία, όμως, δουλεύει για τους "Seven" μια ελιτ ομάδα υπερ ηρώων-μισθοφόρων που τους λατρεύει όλη η χώρα. Όταν ο Hughie όμως συναντάει τον Billy Butcher αρχίζει να αμφισβητεί την καλή εικόνα των ηρώων και εάν ο θάνατος της κοπέλας του ήταν ατύχημα. Έτσι, σχηματίζουν τα "Αγόρια" μια ομάδα που θα βαλθεί να ξεσκεπάσει το κακό που κρύβεται πίσω από το προσωπείο των "Επτά". 

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Boys είχαν ολοκληρωθεί τον περασμένο Νοέμβριο και αναμένεται να προβληθεί -εκτός απροόπτου- μέσα στο 2020 αποκλειστικά στο Amazon Prime Video