Στο ‘Into the Dark: Good Boy’ την τιμητική του έχει ένα γαβ story… τρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φέτος η γιορτή των κατοικιδίων θα είναι «αγαπησιάρικα» φοβερή!
29 Μαΐου 2020 17:10
Στο ‘Into the Dark: Good Boy’ την τιμητική του έχει ένα γαβ story… τρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επεισόδιο “Good Boy” της horror σειράς Into the Dark του Hulu που φέτος τον Ιούνιο η γιορτή των κατοικιδίων θα συνδυάζει τόσο κάτι το χαριτωμένο όσο και τρομακτικό, με πρωταγωνίστρια εδώ την Judy Greer (Halloween, Jurassic World movies).

Το τηλεοπτικό αυτό εγχείρημα της Blumhouse Television, απαρτίζεται από δώδεκα αυτοτελή επεισόδια με το καθένα να έχει ως επίκεντρό του και μία συγκεκριμένη γιορτή ανάλογα με τον μήνα που παίζεται.

Η υπόθεση αφορά τη‘Maggie’ (Greer), μία νέα γυναίκα η οποία έχει ως ηθικό και συναισθηματικό της έρεισμα ένα σκυλάκι που την βοηθάει πολύ με την αγχώδη διαταραχή της. Ωστόσο, δεν ξέρει ότι ο τετράποδος φίλος της αποδεικνύεται πολύ πιο υπερπροστατευτικός απ’ όσο πρέπει αφού χωρίς να έχει ιδέα η ίδια, εκείνος σκοτώνει όποιον της προκαλεί στρες στην καθημερινότητά της.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Tyler MacIntyre, ενώ το σενάριο οι Aaron και Will Eisenberg, με το επιτελείο των ηθοποιών να συμπληρώνουν επίσης οι: Steve Guttenberg (3 Men and a Baby, Police Academy), Ellen Wong (Glow, Scott Pilgrim vs. The World), Elise Neal (Hustle & Flow, Hollywood Divas), Maria Conchita Alonso (The Running Man, Moscow on the Hudson), και ο McKinley Freeman (Hit the Floor, Daytime Divas).  

Το Into the Dark: Good Boy έρχεται στο Hulu στις 12 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: