Στα σκαριά η 4η σεζόν του Hannibal; - Ο Mads Mikkelsen "καρδιοχτυπά" τους fans (ΕΙΚΟΝΑ)

Τι μας κρύβει ο ταλαντούχος ηθοποιός;
28 Μαΐου 2020 13:43
Στα σκαριά η 4η σεζόν του Hannibal; - Ο Mads Mikkelsen "καρδιοχτυπά" τους fans (ΕΙΚΟΝΑ)

Καρδιοχτύπια μοίρασε ο Mads Mikkelsen στους fans του Hannibal με μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που υποδύθηκε τον "λατρεμένο" serial killer, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία όπου κρατάει μια μάσκα του Dr. Lecter, λίγο μετά την ανακοίνωση του Netflix, πώς οι τρεις σεζόν του σόου θα φιλοξενηθούν στην πλατφόρμα του από τον Ιούνιο.

Ο Mikkelsen εντελώς ευθέως, κάτω από τη φωτογραφία του ρωτάει τους fans του: "Είναι η 4η σεζόν του Hannibal καθ'οδόν για το Netflix;" με ένα ύφος που παραπέμπει στο ότι ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς.

Έκτοτε οι fans του Hannibal αναρωτιούνται εάν το Netflix επιφυλάσσει μια από τις γνωστές "κεραυνοβόλες" ανακοινώσεις του και κάνει πραγματικότητα την πολυπόθητη 4η σεζόν του σόου του Bryan Fuller. Πρόκειται άλλωστε για μια από τις αδικοχαμένες σειρές που κόπηκε από το NBC το 2015 εξαιτίας χαμηλών νούμερων τηλεθέασης. Ωστόσο, η ποιότητα του σόου, που διαδόθηκε λίγο αργότερα από στόμα σε στόμα, ήταν τόσο καλή, που εδώ και χρόνια γίνονται προσπάθειες αναβίωσής του. 

Ο δημιουργός της σειράς, Bryan Fuller, οραματίζονταν τη σειρά να ολοκληρωθεί σε έξι σεζόν παίρνοντας υλικό τόσο από το βιβλίο "Red Dragon" όσο και από "Hannibal Rising"

Στο πρόσφατο παρελθόν το Netflix έχε σώσει πολλές σειρές με διψασμένες fanbase όπως το Lucifer, το οποίο πήρε για 4η σεζόν στην πλατφόρμα του και θα επιστρέψει για την 5η και τελευταία σεζόν του σύντομα.