Στο ‘Love, Victor’ του Hulu ο Michael Cimino προχωρά στο δικό του ταξίδι αυτοανακάλυψης (ΒΙΝΤΕΟ)

Και εν προκειμένω θα ζητήσει και τα φώτα του Nick Robinson
27 Μαΐου 2020 22:30
Στο ‘Love, Victor’ του Hulu ο Michael Cimino προχωρά στο δικό του ταξίδι αυτοανακάλυψης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την φρέσκια νεανική κωμική-δραματική ανθολογία Love, Victor για την οποία ως δημιουργοί αναλαμβάνουν οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, με τον Michael Cimino να πρωταγωνιστεί.

Tο συγκεκριμένο τηλεοπτικό project που αναπτύσσεται μέσα από δέκα επεισόδια, χρησιμοποιεί ως πηγή έμπνευσης της το φιλμ Love, Simon (2018) του Greg Berlanti. Πλέον, όμως την τιμητική του εδώ έχει ο ‘Victor’ (Michael Cimino), ένας νέος μαθητής στο λύκειο Creekwood High School, ο οποίος επιθυμεί να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, τα θέλω και τις δυνατότητές του. Πασχίζοντας να προσαρμοστεί στο καινούριο μέρος όπου έχει μετακομίσει, παράλληλα καλείται να διαχειριστεί τις ανασφάλειες και τους φόβους της εφηβείας, ενώ αρχίζει να εξερευνά το θέμα του σεξουαλικού του προσανατολισμού. Μέχρι να καταλήξει σε όλα όσα τον πληρούν, απευθύνεται για βοήθεια στον ‘Simon’ (Nick Robinson).

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson, Bebe Wood, George Sear, Anthony Turpel, και ο Mason Gooding.

Την παραγωγή του όλου εγχειρήματος που συντονίζει η 20th Century Fox Television.

Το Love, Victor έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στο Hulu στις 19 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: