Η τηλεοπτική μεταφορά του οσκαρικού “The Girl with the Dragon Tattoo” είναι γεγονός

Ίσως να μη βασίζεται στα βιβλία
27 Μαΐου 2020 12:27
Η τηλεοπτική μεταφορά του οσκαρικού “The Girl with the Dragon Tattoo” είναι γεγονός

Το The Girl with the Dragon Tattoo κυκλοφόρησε πριν εννέα χρόνια με σκηνοθέτη τον David Fincher και πρωταγωνιστές τους Daniel Craig, Rooney Mara και Christopher Plummer. Το φιλμ που είναι εμπνευσμένο από τα βιβλία του Stieg Larsson σημείωσε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απέσπασε και ένα Όσκαρ, καθώς και πολλά ακόμη βραβεία. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε η εν λόγω ταινία δεν είναι η μοναδική που είδαμε στη μεγάλη οθόνη, καθώς υπάρχουν ακόμη κι άλλες που συμπληρώνουν το franchise, όπως είναι η πολύ πρόσφατη The Girl in the Spider's Web.

Τώρα, όπως έγινε γνωστό από το Variety, η Amazon έχει στα σκαριά μια τηλεοπτική μεταφορά του franchise, η οποία θα βασίζεται στην Lisbeth Salander και δεν θα είναι άμεση συνέχεια των ταινιών ή των βιβλίων. Η σειρά θα περιλαμβάνει νέο setting, νέους χαρακτήρες και ιστορία, ενώ θα είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό από αυτό που έγραψαν οι Stieg Larsson και David Lagercrantz.

Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά ούτε ποιος σεναριογράφος θα υπογράψει το project, παρά μόνο ότι ο Andy Harries, CEO της Left Bank Pictures, θα αναλάβει την παραγωγή παρέα με τον Rob Bullock και την Sony Pictures Television.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.