Την αυθεντική Star Trek συνταγή θα ακολουθήσει η νέα σειρά "Strange New Worlds"

Ζουμερές πληροφορίες για το νέο τηλεοπτικό spinoff του σύμπαντος
19 Μαΐου 2020 12:29
Την αυθεντική Star Trek συνταγή θα ακολουθήσει η νέα σειρά "Strange New Worlds"

Θετικές θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις πληροφορίες που μαθαίνουμε για τη νέα σειρά του Star Trek, με τίτλο "Star Trek: Strange New Worlds" που ανακοινώθηκε πρόσφατα και θα συμπληρώσει τα Star Trek: Discovery και Star Trek: Picard, μέσα σε όλον αυτό τον αέρα ανανέωσης που απολαμβάνει το franchise τελευταία.   

Σύμφωνα με τον εκτελεστικό παραγωγό και ενός εκ των σεναριογράφων της σειράς, Akiva Goldsman, το "Strange New Worlds" υπόσχεται να επιστρέψει στην κλασική, αυθεντική και δοκιμασμένα επιτυχημένη συνταγή αφήγησης των Star Trek. Εν ολίγοις, θα γυρίσουμε στα ιδανικά, το ήθος και την αισοδοξία για το μέλλον που απέπνεε τόσο το 'The Original Series' όσο και το 'The Next Generation'. 

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε στο Variety: 

Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε πάλι μερικές από τις κλασικές αξίες του 'Trek', να είναι δηλαδή πιο αισιόδοξο και πιο επεισοδιακό στη δομή. Προφανώς θα εκμεταλλευόμαστε την κανονική ροή και εξέλιξη των χαρακτήρων και της ιστορίας, αλλά θαρρώ πως η πλοκές θα είναι πιο αυτοτελής από ότι στα 'Discovery' και 'Picard'. Φαντάζομαι πως θα είναι κοντά στο στιλ του 'TOS' και του 'Deep Space Nine'. Θα μπορούμε να πούμε και εντελώς αυτοτελείς ιστορίες, ωστόσο. 

Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να διατηρήσουμε τους χαρακτήρες και τις εμπειρίες τους και όλα όσα πέρασαν στα προηγούμενα, αλλά να μπορούμε να αφηγηθούμε μεμονωμένες ιστορίες σε επεισόδια. 

Στο Strange New Worlds θα δούμε το πλήρωμα του USS Enterprise μετά τα γεγονότα της 2ης σεζόν του Discovery και θα τοποθετείται μερικά χρόνια πριν το The Original Series και τις περιπέτειες του Cpt. James T. Kirk. Πρωταγωνιστές θα είναι ο Anson Mount στον ρόλο του Cpt. Christopher Pike, ο Ethan Peck στο ρόλο ενός νεαρότερου Spock και της Rebecca Romijn στο ρόλο της 'Number One'. 

Δυστυχώς, λόγω και των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού ακόμα δεν είναι γνωστό καν το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Star Trek: Strange New Worlds, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα από την streaming πλατφόρμα CBS All Access.