Στο ‘Snowpiercer’ μπαίνουν στο τέρμα οι μηχανές σε μία αμείλικτη μάχη επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοί θα τα καταφέρουν όμως;
15 Μαΐου 2020 20:42
Στο ‘Snowpiercer’ μπαίνουν στο τέρμα οι μηχανές σε μία αμείλικτη μάχη επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο trailer για την δυστοπική ανθολογία Snowpiercer του TNT που πλέον καταφτάνει και στο Netflix στις 25 Μαΐου, με μικρή χρονική διαφορά από το επίσημο άνοιγμά του, με σταρ τους Jennifer Connelly (A Beautiful Mind, Labyrinth), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton), και την Mickey Sumner (Frances Ha, American Made).

Το εγχείρημα αυτό των Tomorrow Studios και CJ Entertainment αναπτύσσεται μέσα από δέκα επεισόδια, και έχει ανανεωθεί και για 2ο κύκλο. Χρησιμοποιεί ως βάση του το γαλλικό μυθιστόρημα Le Transperceneige και το διάσημο φιλμ του Joon-ho Bong (Okja, The Host) που βγήκε το 2013 με πρωταγωνιστές τότε τους Chris Evans, Ed Harris και την Tilda Swinton.

Θα τολμούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας να κάνει ένα ατέλειωτο δρομολόγιο με τρένο ενώ έξω επικρατούν θερμοκρασίες υπό το μηδέν; Σε αυτό το δυσοίωνο αύριο μέσα στο δριμύ ψύχος ξεκινάει μία δύσκολη διαδρομή πάνω σε ράγες, με 1001 βαγόνια να είναι το τελευταίο προπύργιο σωτηρίας για την ανθρωπότητα.

Εμφανίζονται μεταξύ άλλων και οι: Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalise Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall και η Rowan Blanchard.

Την δράση του πιλοτικού επεισοδίου ενορχήστρωσε ο Scott Derrickson (Doctor Strange) μαζί με τον James Hawes (The Alienist), με σεναριογράφο τον Graeme Manson (Orphan Black) που στην περίπτωση αυτήν είναι δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός.

Όπως επισημάνθηκε και ανωτέρω, το Snowpiercer μετά το TNT, έρχεται και στο Netflix, στις 25 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: