Στο ‘The Sleepers’ στήνεται μία ίντριγκα με φόντο τη Βελούδινη Επανάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυκνό μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός πολιτικού εξόριστου
15 Μαΐου 2020 20:14
Στο ‘The Sleepers’ στήνεται μία ίντριγκα με φόντο τη Βελούδινη Επανάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το μίνι δράμα κατασκοπείας The Sleepers με δημιουργούς τους Ivan Zachariáš και Ondřej Gabriel, ενώ οι Martin Myšička και Tatiana Pauhofová ηγούνται του cast εν προκειμένω.

Η πλοκή εστιάζει σε ένα ζευγάρι πολιτικών εξόριστων από την Τσεχοσλοβακία, τον ‘Viktor’ και την ‘Marie’ που επιστρέφουν στη χώρα τους το 1989, δηλαδή τις παραμονές της λεγόμενης Βελούδινης Επανάστασης, ενός αναίμακτου κινήματος που οδήγησε αργότερα στην πτώση του κομμουνισμού εκεί. Οι δυο τους ωστόσο, έχουν ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα εξαιτίας του οποίου η ‘Marie’ βυθίζεται σε κώμα. Όταν συνέρχεται αντιλαμβάνεται ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του συζύγου της και κανείς δεν γνωρίζει πού μπορεί να είναι. Η ηρωίδα ξεκινά μόνη της να αναζητά απαντήσεις, υποπτευόμενη ότι ίσως πίσω από την εξαφάνισή του να υφέρπουν πολιτικοί λόγοι και ότι ίσως να ελλοχεύει κίνδυνος και για την ίδια.

Παίζουν επίσης οι: Jan Vlasák, Martin Hofmann, Lenka Vlasáková, Petr Lnenicka, Hattie Morahan, David Nykl, Kristýna Podzimková και ο Jevgenij Libeznuk.

Τα γυρίσματα του The Sleepers έλαβαν χώρα σε Λονδίνο και Πράγα. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: