Έρχονται νέα επεισόδια του Tiger King στο Netflix

Ίσως να μην επικεντρώνονται αποκλειστικά στον Joe
12 Μαΐου 2020 09:21
Έρχονται νέα επεισόδια του Tiger King στο Netflix

Πριν αρκετό καιρό σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι η σειρά-ντοκιμαντέρ του Netflix, Tiger King, σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Ωστόσο, εκτός από αυτό, το σόου έγινε πολύ γρήγορα trend στο διαδίκτυο, αφού τον περασμένο Απρίλιο ήταν θέμα συζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Τώρα, όπως έγινε γνωστό, οι δημιουργοί ετοιμάζουν νέο υλικό που μάλλον δε θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στον Joe Exotic.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το THR, οι δημιουργοί του σόου πρόκειται να μας πάνε πίσω στο 2003 και στη ζωή του διάσημου μάγου Roy Horn, του οποίου κατά τη διάρκεια ενός σόου στο Λάς Βέγκας του επιτέθηκε μια λευκή τίγρης. Περισσότερα στοιχεία για το αν πρόκειται μοναχά για ένα ή περισσότερα επεισόδια δε δημοσιεύτηκαν, παρά μόνο ότι θα δούμε την έρευνα, για το πασίγνωστο δίδυμο (Siegfried Fischbacher και Roy Horn), καθώς και τη μακροχρόνια σχέση μεταξύ των δύο και της παράστασής τους.

Ο Roy, μετά την επίθεση είχε πολλά προβλήματα στην υγεία του, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό από τα μέσα εκείνης της εποχής το είχε ρίξει στο αλκοόλ, ενώ παράλληλα είχε τάσεις αυτοκτονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τρεις μέρες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του από κορωνοϊό.

Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.