Επόμενος σταθμός του ‘Snowpiercer’ μετά το TNT είναι το Netflix! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταφτάνει στις 25 Μαΐου, λίγο μετά το επίσημο ντεμπούτο του
11 Μαΐου 2020 21:23
Επόμενος σταθμός του ‘Snowpiercer’ μετά το TNT είναι το Netflix! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για την sci-fi σειρά Snowpiercer του TNT που αφότου προβληθεί εκεί, ξεκινάει και το ταξίδι του στο Netflix, με μία μικρή διαφορά ημερών, δηλαδή στις 25 Μαΐου.

Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Connelly (A Beautiful Mind, Labyrinth), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton), και η Mickey Sumner (Frances Ha, American Made).

Το εγχείρημα αυτό των Tomorrow Studios και CJ Entertainment αφορμάται από το γαλλικό δυστοπικό μυθιστόρημα “Le Transperceneige” και από την αντίστοιχη κινηματογραφική δυστοπία του Joon-ho Bong (Okja, The Host) που βγήκε το 2013 με σταρ τότε τους Chris Evans, Ed Harris και την Tilda Swinton.

Πλέον, η πιο φρέσκια εκδοχή της ιστορίας είναι τηλεοπτική και απαρτίζεται από δέκα επεισόδια, ενώ έχει ανανεωθεί κιόλας και για 2η σεζόν.

Οι υπό το μηδέν θερμοκρασίες που επικρατούν στον πλανήτη τον έχουν μετατρέψει σε ένα αφιλόξενο μέρος και άγριο μέρος που διανύει μία β’ εποχή των παγετώνων. Οι επιζήσαντες έχουν καταφύγει σε μία υπερταχεία με 1001 βαγόνια που περνάει από κάθε γωνιά της Γης εφόσον έτσι μόνο δεν θα αχρηστευτεί από το ψύχος. Ένα νέο καθεστώς έχει προκύψει και εδώ η κοινωνική δικαιοσύνη και η πρόνοια μοιάζουν άγνωστοι όροι. Η συνύπαρξη μεταξύ των ατόμων για κάποιους περιορίζεται σε ελάχιστα τετραγωνικά, αλλά για κάποιους άλλους απαντάται σε ευρύτερους και πολυτελείς χώρους. Πόσο μπορεί ακόμη να αντέξει η ιδιότυπη αυτή μηχανοκίνητη κιβωτός;  

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalise Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall και η Rowan Blanchard.

Το πιλοτικό επεισόδιο σκηνοθέτησε ο Scott Derrickson (Doctor Strange) μαζί με τον James Hawes (The Alienist), με σεναριογράφο τον Graeme Manson (Orphan Black) που εν προκειμένω είναι δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός.

Όπως προαναφέραμε, το Snowpiercer ύστερα από την πρεμιέρα του στο TNT, καταφτάνει λίγες μέρες αργότερα και στο Netflix, στις 25 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: