ΦΗΜΗ: Ένας λατρεμένος χαρακτήρας θα εμφανιστεί στη 2η σεζόν του Mandalorian

Και θα τον ενσαρκώσει ο Temuera Morrison
09 Μαΐου 2020 16:23
ΦΗΜΗ: Ένας λατρεμένος χαρακτήρας θα εμφανιστεί στη 2η σεζόν του Mandalorian

Το Mandalorian του Disney Plus έγινε πολύ γρήγορα τηλεοπτικό «φαινόμενο», αφού σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα η τηλεοπτική σειρά του Jon Favreau σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Το 2ο κεφάλαιο αναμένεται να καταφθάσει τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, έχει ήδη ανανεωθεί και για 3η σεζόν.

Τώρα, το THR φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια φήμη που θα χαροποιήσει όλους τους fans του Star Wars. Συγκεκριμένα, ο Temuera Morrison που έπαιζε τον Jango Feet στο Star Wars: Attack of the Clones πρόκειται να εμφανιστεί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στη 2η σεζόν της σειράς. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, καθώς όπως λένε διάφορες πηγές θα ενσαρκώσει έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες του franchise, τον Boba Fett.

Χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες, ο ρόλος του όπως λένε θα είναι μικρός. Μάλιστα, αν θυμάστε από το πρώτο επεισόδιο «The Gunslinger» αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Boba Fett πρόκειται να εμφανιστεί σε κάποιο μελλοντικό επεισόδιο, ένα cameo που ακόμη δεν έχουμε δει.

Φυσικά σας συμβουλεύουμε να λάβετε όλα τα παραπάνω ως φήμες, καθώς δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα επίσημα. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Mandalorian παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.