Το ‘Snowpiercer’ του TNT ξεκινάει σύντομα το ταξίδι του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί θα βιαστούν να κλείσουν θέση σε αυτήν την περιπέτεια επιβίωσης
06 Μαΐου 2020 17:34
Το ‘Snowpiercer’ του TNT ξεκινάει σύντομα το ταξίδι του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη sci-fi σειρά Snowpiercer του TNT όπου του cast ηγούνται οι Jennifer Connelly (A Beautiful Mind, Labyrinth), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton), και η Mickey Sumner (Frances Ha, American Made).

Η εν λόγω παραγωγή των Tomorrow Studios και CJ Entertainment χρησιμοποιεί ως πηγή έμπνευσής της το γαλλικό δυστοπικό μυθιστόρημα Le Transperceneige, ενώ δανείζεται και στοιχεία από το αντίστοιχο φιλμ του Joon-ho Bong (Okja, The Host) που βγήκε το 2013 με πρωταγωνιστές τότε τους Chris Evans, Ed Harris και την Tilda Swinton.

Η μοντέρνα εκδοχή της παραπάνω ιστορίας αποτελείται από δέκα επεισόδια, ενώ έχει ανανεωθεί κιόλας και για 2η σεζόν.

Εν προκειμένω, επικρατεί ένα δυσοίωνο σενάριο για το μέλλον για της Γης. Ο πλανήτης περνάει μία β’ εποχή των παγετώνων αφού έχει γίνει ένα εχθρικό και άγονο μέρος με χιονοθύελλες και απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες. Όσοι κατάφεραν να γλιτώσουν, αυτό έγινε εφικτό αφότου μπήκαν σε έναν συρμό με 1001 βαγόνια που κινείται συνεχώς ανά τον κόσμο εφόσον έτσι μόνο δεν θα καταστραφεί από το κρύο. Οι επιβάτες του τρένου αντιμετωπίζουν μία νέα τάξη πραγμάτων όπου εδώ οι αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και της πρόνοιας έχουν πάψει να λειτουργούν. Η συμβίωση των ατόμων έχει αποβεί σωστή πρόκληση σε έναν ασφυκτικά στενό χώρο που είναι και το μόνο οχυρό σωτηρίας που έχει απομείνει.

Συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί: Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalise Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall και η Rowan Blanchard.

Το πιλοτικό επεισόδιο σκηνοθέτησε ο Scott Derrickson (Doctor Strange) μαζί με τον James Hawes (The Alienist), με σεναριογράφο τον Graeme Manson (Orphan Black) που στην περίπτωση αυτήν είναι δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός.

Το Snowpiercer καταφτάνει στις 17 Μαΐου του 2020 στο TNT. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: