Στον 2ο κύκλο του ‘Ramy’ ο Ramy Youssef αναζητά πιο συνειδητά τον δρόμο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Mahershala Ali σκοπεύει να τον βοηθήσει σε αυτό
01 Μαΐου 2020 19:19
Στον 2ο κύκλο του ‘Ramy’ ο Ramy Youssef αναζητά πιο συνειδητά τον δρόμο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την 2η σεζόν της κωμικής σειράς-δράματος Ramy του Hulu όπου ο νικητής Χρυσής Σφαίρας, Ramy Youssef είναι επικεφαλής του επιτελείου των ηθοποιών αλλά επωμίζεται και καθήκοντα δημιουργού του σόου μαζί και με τους Ari Katcher και Ryan Welch, με τον δις βραβευμένο από την Ακαδημία, Mahershala Ali (Green Book, Moonlight) να έχει έναν ξεχωριστό ρόλο στο καινούριο κεφάλαιο της συγκεκριμένης μυθοπλασίας.

Ο Mahershala Ali εν προκειμένω, θα κάνει την εμφάνισή του ως ο πνευματικός οδηγός του κύριου ήρωα, του ‘Ramy’, ενός Αμερικανοαιγύπτιου νεαρού ο οποίος πραγματοποιεί μία ιδιαίτερη προσπάθεια αυτοανακάλυψης πασχίζοντας παράλληλα να συμβαδίσει με την ποικιλομορφία της συνοικίας του στο New Jersey. Έτσι, επιχειρείται να ιδωθούν μέσα από μία πιο εναλλακτική σκοπιά και με το στοιχείο του χιούμορ οι διαφορετικές θέσεις που υφίστανται ανάμεσα στα παλαιότερα μέλη της μουσουλμανικής κοινότητας και σε αυτά της νεότερης γενιάς καθένα από τα οποία παλεύει να κατανοήσει ζητήματα ηθικής και πίστης, καθώς εναρμονίζεται παράλληλα και με τους ρυθμούς της μοντέρνας κοινωνίας.

Ο ίδιος ο Ali, έκανε λόγο για τον Youssef και για το τι τον συνεπήρε περισσότερο στο εν λόγω project: «Διεισδύει βαθιά στον προβληματισμό του πώς θεωρούνται ορισμένες πράξεις, πώς ως άνθρωποι διαρκώς παλεύουμε με τις επιλογές και τις επιθυμίες μας, και στο τέλος της μέρας αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να έχουμε ειρήνη και πληρότητα πασχίζοντας να κάνουμε το σωστό».

Από πλευράς του ο Youssef, δήλωσε περιχαρής για την παραπάνω φρέσκια, δυνατή προσθήκη στο cast: «Είδα ότι ο Mahershala είχε τη διάθεση του “Ό,τι θελήσεις να κάνεις, είμαι μέσα!”. Και δεν θα μπορούσα να το έχω κάνει με κάποιον που δεν θα μπορούσε να το υποστηρίξει. Όλο αυτό μαρτυράει πόσο φανταστικός τύπος είναι και το να γνωρίζω κάποιον που έχει κερδίσει δύο φορές το Όσκαρ, να μπαίνει στο πλατό και να λέει “Τί θέλεις να κάνω;!”, είναι στ’ αλήθεια σπάνιο!».

Παίζουν επιπρόσθετα οι: Mohammed Amer (Crashing), Hiam Abbass (Blade Runner 2049), Amr Waked (Lucy), May Calamawy (The Long Road Home), Dave Merheje (We Are Disorderly), Laith Nakli (24: Legacy) και ο Steve Way.

Ο 2ος κύκλος του Ramy αρχίζει στο Hulu από τις 29 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: