Στη 2η σεζόν του ‘LA’s Finest’ το αστυνομικό δίδυμο ‘Syd’ και ‘Nancy’ ξαναχτυπά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Gabrielle Union και Jessica Alba συνεχίζουν πιστά την παράδοση από τα ‘Κακά Παιδιά’
01 Μαΐου 2020 19:07
Στη 2η σεζόν του ‘LA’s Finest’ το αστυνομικό δίδυμο ‘Syd’ και ‘Nancy’ ξαναχτυπά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για τον 2ο  κύκλο του L.A.’s Finest των δημιουργών Brandon Margolis και Brandon Sonnier (The Blacklist), δηλαδή την τηλεοπτική ανθολογία που συνιστά και spinoff του Bad Boys με το οποίο επανερχόμαστε δυναμικά στον κόσμο της οικογένειας ‘Burnett’.

Η σειρά επικεντρώνεται στην Gabrielle Union (Being Mary Jane) που έκανε πια την επάνοδό της ως η ειδική πράκτορας ‘Syd Burnett’, αδερφή του ‘Marcus’ (Martin Lawrence), αλλά δίπλα της θα έχει και μία νέα συνεργάτιδα! Η ‘Syd’ λοιπόν μετακομίζει από το Miami στο Los Angeles για να εργαστεί ως ντεντέκτιβ στο Τμήμα της Δίωξης. Εκεί θα γνωριστεί με την ‘Nancy McKenna’ την οποία ερμηνεύει η Jessica Alba. Η συνάδελφός της είναι μία εργαζόμενη μητέρα που δυσανασχετεί από την άφιξή της αφού αρχίζουν να δουλεύουν μαζί και μεταξύ τους υπάρχει τεράστια διάσταση απόψεων σε πολλά ζητήματα. Καλώς ή κακώς όμως έτσι έχουν τα πράγματα, και θα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα ότι η μία χρειάζεται την άλλη, ειδικά όταν αναμετριούνται με hardcore εκπροσώπους του υποκόσμου.

Επιστρέφουν ακόμη ο John Salley υποδυόμενος και πάλι τον ‘Fletcher’, πρώην απατεώνα και χάκερ που βοήθησε τον ‘Marcus Burnett’ και τον ‘Mike Lowery’ (Will Smith) στις αποστολές που ανέλαβαν στις ταινίες. Επιπλέον, παίζουν οι: Zach Gilford (Friday Night Lights), Duane Martin (The New Edition Story), Ryan McPartlin (Chuck), Sophie Reynolds (Gamer’s Guide to Pretty Much Everything) και ο Ernie Hudson (Ghostbusters).

Την παραγωγή εποπτεύει ο Jerry Bruckheimer όπως και για τις δύο ταινίες Bad Boys, ο Doug Belgrad μέσω των 2.0 Entertainment και Primary Wave Entertainment, και τέλος η Sony Pictures TV. Ως εξωτερικοί παραγωγοί λειτουργούν οι Jonathan Littman και Kristie Anne Reed.

Το 2ο κεφάλαιο του L.A.’s Finest κάνει ποδαρικό στο Spectrum Originals στις 8 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: