Στην 2η σεζόν του ‘Hanna’ η ομώνυμη ηρωίδα γίνεται ακόμη πιο απρόβλεπτη (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και αλίμονο για όποιον εκλαμβάνει ως απειλή!

Στην 2η σεζόν του ‘Hanna’ η ομώνυμη ηρωίδα γίνεται ακόμη πιο απρόβλεπτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για τον 2ο κύκλο της action τηλεοπτικής ανθολογίας μυστηρίου Hanna, που στηρίζεται στο ομότιτλο θρίλερ του Joe Wright το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2011.

Τότε είχε πρωταγωνιστήσει η έφηβη Saoirse Ronan ως ένα κορίτσι που το ανέθρεψε ο πατέρας της ώστε να γίνει σταδιακά μία αδυσώπητη δολοφόνος. Στην πιο σύγχρονη αφήγηση της ιστορίας ο Joel Kinnaman (Altered Carbon, House of Cards) μας συστήθηκε ως ο ‘Erik’, ο κηδεμόνας της νεαρής, ένας σκληραγωγημένος πρώην μαχητής και μισθοφόρος που μεγάλωσε την ηρωίδα σκληραγωγώντας την μέσα στην άγρια φύση της Πολωνίας.

Η Mireille Enos (The Catch, The Killing) ερμηνεύει την ‘Marissa’, μία πράκτορα της CIA που εποπτεύει την έρευνα γύρω από την ‘Hanna’ την οποία σήμερα πια υποδύεται η ηθοποιός Esme Creed-Miles (Dark River, Mister Lonely). Η παραπάνω ομοσπονδιακή αστυνομικός βασανίζεται από μία σκοτεινή αλήθεια που έχει αποσιωπήσει χρόνια τώρα και σχετίζεται με την προαναφερθείσα κοπέλα που κυνηγάει και που εάν αποκαλυφθούν όλα θα σημάνει και το τέλος της καριέρα της. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν και η ‘Hanna’ γίνεται πολύ πιο ανεξέλεγκτη!

Ως δημιουργός λειτουργεί ο σεναριογράφος του αυθεντικού φιλμ, David Farr, με την Sarah Adina Smith (Buster’s Mal Heart, Legion, Room 104) να σκηνοθετεί.

Το 2ο κεφάλαιο του Hanna έχει οριστεί να ανοίξει στο Amazon Prime Video στις 3 Ιουλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser:

0 σχολια