Στο ‘Crossing Swords’ ο Nicholas Hoult ενθουσιαζόταν στην ιδέα να γίνει ιππότης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως βέβαια θα έπρεπε να προσέχει τι εύχεται!
30 Απριλίου 2020 09:18
Στο ‘Crossing Swords’ ο Nicholas Hoult ενθουσιαζόταν στην ιδέα να γίνει ιππότης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Hulu έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο teaser για την επερχόμενη stop-motion σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες Crossing Swords όπου εδώ καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι John Harvatine IV (Robot Chicken) και Tom Root, με τον Nicholas Hoult να δανείζει την φωνή του στον κύριο ήρωα.

Η πλοκή εστιάζει σε έναν καλόκαρδο χωρικό που επιθυμεί διακαώς να γίνει ιππότης και πράγματι θα αποτελέσει περιζήτητο μέλος της βασιλικής ακολουθίας στο κάστρο. Ωστόσο, αυτό που πάντα ονειρευόταν μοιάζει πια με εφιάλτη όταν διαπιστώνει ότι ο τόπος που αγαπάει από παιδί, διοικείται από ερωτύλους μονάρχες, απατεώνες και τσαρλατάνους. Το χειρότερο μάλιστα είναι, ότι η τιμιότητα και η ανδρεία του ήρωα τον έκαναν να ξεχωρίζει σαν μαύρο πρόβατο μέσα στην οικογένειά του και τώρα και στο παλάτι. Εντούτοις, τα αδέρφια του που είναι εγκληματίες επιστρέφουν στο προσκήνιο φέρνοντάς του και άλλες συμφορές. Πόλεμος, φόνοι, ίντριγκες, λαγνεία και μαύρο χιούμορ κυριαρχούν σε γενναίες δόσεις σε αυτήν την ιστορία. Ποιός να το διανοούνταν ότι οι άνθρωποι του μεσαίωνα ζούσαν τόσο επεισοδιακές και πικάντικες καταστάσεις!

Ακούγονται επίσης οι ηθοποιοί: Luke Evans, Frank Welker, Breckin Meyer, Tony Hale, Hynden Walch, Adam Pally, Adam Ray, Grey Griffin, Jessica DiCicco, Seth Green, Alanna Ubach, Yvette-Nicole Brown, Maya Erskine, Tara Strong, και η Wendi McClendon-Covey.

Το Crossing Swords αναμένεται να κάνει ποδαρικό στο Hulu στις 12 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: