Έρχεται τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού Brothers in Arms από την Gearbox

Θα ζήσουμε τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα από τις οθόνες μας
29 Απριλίου 2020 10:40
Έρχεται τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού Brothers in Arms από την Gearbox

Το παιχνίδι Brothers in Arms κυκλοφόρησε το μακρινό (πλέον) 2005 από τις Gameloft και Gearbox με Publisher την Ubisoft. Ο τίτλος είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία, ενώ αργότερα είδαμε και άλλους τίτλους να λαμβάνουν χώρα στο εν λόγω σύμπαν. Το 2014, κατέφθασε και το Brothers in Arms 3: Sons of War για Android και iOS συσκευές.

Τώρα, όπως όλα δείχνουν το εν λόγω σύμπαν θα μεταφερθεί και στις μικρές μας οθόνες. Συγκεκριμένα, όπως μάθαμε από το Screenrant, στα σκαριά βρίσκεται τηλεοπτική σειρά του Brothers in Arms με την παραγωγή να αναλαμβάνει η Gearbox Software, ενώ ο CEO της εταιρίας, Randy Pitchford θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός. Για την ώρα, δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες, παρ’ όλ’ αυτά, ο Scott Rosenbaum που έχει δουλέψει στα Chuck και The Shield θα είναι ο showrunner του σόου.

Η σειρά βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, αλλά υπόσχεται να μας μεταφέρει το αρχικό παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος, δεν ανακοινώθηκε σε ποιο δίκτυο ή streaming υπηρεσία θα καταφθάσει.

Tags: