Έρχεται τηλεοπτική σειρά Hellraiser από το HBO

Ο David Gordon Green αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία
28 Απριλίου 2020 08:15
Έρχεται τηλεοπτική σειρά Hellraiser από το HBO

Πριν λίγες εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το θρυλικό Hellraiser θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, μέσα από μία ολοκαίνουργια ταινία. Το εν λόγω φιλμ βρίσκεται σε καλό δρόμο με τους σεναριογράφους Ben Collins και Luke Piotrowski να ετοιμάζουν ήδη τις νέες περιπέτειες του “Pinhead”. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο εμβληματικός χαρακτήρας του Χόλιγουντ έχει επιστρέψει για τα καλά!

Όπως έγινε γνωστό από το Screenrant, βρίσκεται στα σκαριά μια ολοκαίνουργια σειρά Hellraiser από το HBO. Μέχρι στιγμής, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο David Gordon Green (Halloween 2018) θα σκηνοθετήσει το πρώτο και μερικά ακόμη επεισόδια. Το όλο εγχείρημα του σεναρίου αναλαμβάνει ο Mark Verheiden, ο οποίος έχει δουλέψει πάνω σε πολλές διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως είναι το Heroes του 2006 και το Battlestar Galactica. Ωστόσο, δε θα είναι ο μοναδικός σεναριογράφος της σειράς, καθώς πλάι του θα κάτσει και ο Michael Dougherty που μας έδωσε το πολύ επιτυχημένο Godzilla: King of the Monsters.

Τέλος, δε γνωρίζουμε πότε πρόκειται να καταφθάσει η σειρά στην οθόνη μας, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

Tags: