Έρχεται νέα σειρά Star Wars από την δημιουργό του Russian Doll

Απευθείας για το Disney Plus
24 Απριλίου 2020 12:08
Έρχεται νέα σειρά Star Wars από την δημιουργό του Russian Doll

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι η Disney έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια τα δικαιώματα των Star Wars. Το 2015 κυκλοφόρησε την πρώτη της ταινία στο σύμπαν του franchise, ξεκινώντας μια ολοκαίνουργια τριλογία που σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Το Νοέμβριο του 2019, μαζί με το λανσάρισμα της streaming υπηρεσίας της, Disney Plus, είδαμε και την πρώτη live-action Star Wars σειρά, ονόματι The Mandalorian, η οποία και αυτή σημείωσε μεγάλη τηλεθέαση.

Τώρα, όπως αποκαλύφθηκε, η Disney έχει στα σκαριά μια ολοκαίνουργια σειρά στο σύμπαν του Star Wars, την οποία μάλιστα θα αναλάβει η Leslye Headland που είχε φέρει στις οθόνες μας πριν χρόνια το Russian Doll του Netflix. Περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο το Variety μεταφέρει ότι θα δούμε γυναίκα πρωταγωνίστρια και θα λαμβάνει χώρα σε μια διαφορετική περίοδο από τα προηγούμενα Star Wars.

Για την ώρα αυτά έγιναν γνωστά για τη νέα σειρά του Disney Plus. Ωστόσο, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com.