Στο ‘Defending Jacob’ του Apple TV+ ο Chris Evans κάνει μία υπέρτατη θυσία για τον γιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παιδί κατηγορείται για φόνο, αλλά τί συμβαίνει στ’ αλήθεια;
22 Απριλίου 2020 21:59
Στο ‘Defending Jacob’ του Apple TV+ ο Chris Evans κάνει μία υπέρτατη θυσία για τον γιο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη μίνι σειρά μυστηρίου Defending Jacob του Apple TV+ όπου ο Chris Evans κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση, με την Michelle Dockery και τον Jaeden Martell παίζουν μαζί του.

Το σόου εμπνέεται από το ομώνυμο βιβλίο του William Landay, εκδοθέν το 2012. Εν προκειμένω καθήκοντα δημιουργού και  εξωτερικού παραγωγού επωμίζεται ο Mark Bomback. Ο Morten Tyldum υπογράφει την σκηνοθεσία (The Imitation Game).

Η εν λόγω ανθολογία εστιάζει σε έναν φρικτό φόνο που συνταράσσει μία μικρή επαρχία της Μασαχουσέτης, με τον εισαγγελέα της περιοχής (Evans) να αμφιταλαντεύεται μπροστά σε ένα τρομερό αδιέξοδο. Ο ήρωας από τη μία μετεωρίζεται ανάμεσα στο καθήκον που έχει απέναντι στον Νόμο και την πολιτεία, και από την άλλη στην υποχρέωση που έχει να προφυλάξει τον γιο του (Martell) ό,τι κι αν χρειαστεί καθώς η αστυνομία θεωρεί το αγόρι ως τον υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο για το έγκλημα.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel και η Sakina Jaffrey. Τη χρηματοδότηση του σόου ανέλαβαν οι Paramount Television Studios και Anonymus Content.

Το Defending Jacob θα αφιχθεί στο Apple TV+ στις 24 Απριλίου του 2020, με τρία επεισόδια, ενώ τα υπόλοιπα θα προβάλλονται εβδομαδιαία, κάθε Παρασκευή.