Το Tiger King «έσπασε» τα κοντέρ του Netflix – Καθήλωσε το κοινό σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά

Στο επίκεντρο των συζητήσεων το σόου του Netflix
20 Απριλίου 2020 14:28
Το Tiger King «έσπασε» τα κοντέρ του Netflix – Καθήλωσε το κοινό σύμφωνα με τα πρώτα στατιστικά

Πριν μερικές εβδομάδες το Netflix κυκλοφόρησε μια νέα μίνι σειρά-ντοκιμαντέρ με ονομασία Tiger King. Πολύ γρήγορα, το εν λόγω σόου έγινε θέμα συζήτησης παγκοσμίως, με εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν με «κομμένη την ανάσα». Όπως έγινε τώρα γνωστό από την εταιρία Nielsen, το Tiger King έσπασε τα κοντέρ την εβδομάδα που βγήκε στον αέρα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το THR, το σόου ξεπέρασε τα 5,3 δισεκατομμύρια λεπτά ροής τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του (23-29 Μαρτίου). Πρόκειται για ένα νούμερο που καμία άλλη σειρά του Netflix δεν έχει φτάσει στο παρελθόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πώς πέρασε και το Ozark που είχε κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο, με πάνω από 50% διαφορά.

Εκτός από τα παραπάνω, το Tiger King έχει πλέον τα περισσότερα λεπτά προβολής από οποιοδήποτε άλλο σόου του Netflix ή του Amazon Prime Video, για την εβδομάδα που κυκλοφόρησε, παρά το γεγονός ότι είχε μόνο επτά επεισόδια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 12 Απριλίου κυκλοφόρησε και ένα επιπλέον επεισόδιο, το οποίο και αυτό είδε τεράστια επιτυχία.

Βέβαια, οι αριθμοί της εταιρίας Nielsen δεν είναι απαραιτήτως ακριβείς και σίγουρα δεν αποτελούν τα συνολικά νούμερα της σειράς. Αυτό συμβαίνει επειδή οι αριθμοί αφορούν μόνο κοινό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζατε το σόου, παρακάτω θα βρείτε το επίσημο trailer του Netflix για να πάρετε μια μικρή γεύση.