Στο ‘Saved by the Bell’ νιότη, γέλια και ξεγνοιασιά εκπέμπουν δυνατά στο Peacock (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα γενιά του ‘Bayside High’ κάθεται στα θρανία, και στέλνει κάποιους αδιάβαστους
18 Απριλίου 2020 21:32
Στο ‘Saved by the Bell’ νιότη, γέλια και ξεγνοιασιά εκπέμπουν δυνατά στο Peacock (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο νεανικό σόου Saved by the Bell για το οποίο καθήκοντα δημιουργού επωμίζονται οι Sam Bobrick και Tracey Wigfield, ενώ πρόκειται ουσιαστικά για το τηλεοπτικό sequel της παλιάς ομώνυμης σειράς του 1990, με τους Elizabeth Berkley, Belmont Cameli, και τον Dexter Darden να ηγούνται του cast.

Η πλοκή εστιάζει σε μία νέα παρέα μαθητών λυκείου, του σχολείου Bayside High, οι οποίοι προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα και μέσω ενός ειδικού προγράμματος που ξεκινάει ο τωρινός κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ‘Zack Morris’, μεταφέρονται σε ένα ακριβό κολλέγιο, το Pacific Palisades, αφού μπαίνει λουκέτο σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως και σε αυτό που πήγαιναν μέχρι πρότινος. Το ζήτημα είναι ότι οι νέες αφίξεις στο Pacific Palisades αναμένεται να δώσουν το έναυσμα για αλλεπάλληλα επεισοδιακά σκηνικά, απρόοπτα και ευτράπελα.

Το cast του Saved by the Bell που θα προβληθεί στο Peacock, συμπληρώνουν επίσης οι: John Michael Higgins, Mitchell Hoog, Mario Lopez, Alycia Pascual-Pena, Josie Totah, Haskiri Velazquez και ο DeShawn Cavanaugh.