Ο σταρ των Breaking Bad και Better Call Saul ανοίγει τη δική του εταιρία παραγωγής

Ο Bob Odenkirk στοχεύει στη δημιουργικότητα
16 Απριλίου 2020 11:53
Ο σταρ των Breaking Bad και Better Call Saul ανοίγει τη δική του εταιρία παραγωγής

Σίγουρα όσοι έχετε παρακολουθήσει το τηλεοπτικό σόου Breaking Bad θα γνωρίζετε τον Saul Goodman. Τον «τρελό» δικηγόρο που άφησε το δικό του στίγμα στη σειρά, ενώ πριν μερικά χρόνια είδαμε και την ιστορία της ζωής του μέσα από το Better Call Saul, το οποίο βρίσκεται στον «αέρα» ακόμη και σήμερα.

Ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς, Bob Odenkirk, μόλις έκανε γνωστό το επόμενο βήμα που πρόκειται να κάνει. Μετά το τέλος του εν λόγω σόου, ανοίγει τη δική του εταιρία παραγωγής, ονόματι Cal-Gold Pictures, σε συνεργασία με τον Ian Friedman. Ωστόσο, δε θα είναι μόνοι τους, καθώς πρόκειται να συνεργαστούν και με την Sony Pictures Television.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, μέσα από μία δήλωσή του στο Variety, αναφέρει πως ανυπομονεί να δουλέψει στα επόμενα projects παρέα με την Sony.

Ξεκίνησα την καριέρα μου ως συγγραφέας, οπότε όταν δεν βρίσκομαι στις οθόνες σας, θα με βρίσκεται σε μία «αναπτυξιακή κόλαση». Είναι υπέροχο που επιτέλους θα έχουμε τόσο καλούς και έμπειρους συνεργάτες, όπως είναι ο Ian και η Sony.

Το αφεντικό της Sony Pictures Television, Jeff Frost, δήλωσε ότι είναι γοητευμένος που θα δουλέψει με τους Odenkirk και Friedman και ανυπομονεί για τα επόμενα δημιουργικά τους βήματα.

Η έκτη σεζόν του Better Call Saul βρίσκεται στον ορίζοντα, ωστόσο να σας υπενθυμίσουμε πως θα είναι και η τελευταία. Μετά από το φινάλε, θα μάθουμε τι «σκαρώνει» ο Bob Odenkirk με τη δική του, πλέον, εταιρία παραγωγής.