Στο ‘Perry Mason’ του HBO o Matthew Rhys αναζητάει λύση σε ένα σκοτεινό μυστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)  

Το κομμάτι της παραγωγής του σόου επιβλέπει ο Robert Downey, Jr.

Στο ‘Perry Mason’ του HBO o Matthew Rhys αναζητάει λύση σε ένα σκοτεινό μυστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε teaser για την μίνι σειρά εποχής Perry Mason σε παραγωγή του HBO και του Robert Downey, Jr., η οποία φέρει επιρροές από το κλασικό σόου που προβλήθηκε από το 1957 έως το 1966 με πρωταγωνιστή τον Raymond Burr, ενώ σήμερα πια ως διάδοχός του σε αυτόν τον ρόλο έρχεται ο σταρ του The Americans, Matthew Rhys.

Η τηλεοπτική αυτήν ανθολογία εκτυλίσσεται στο Los Angeles εν έτει 1932, και σημείο αναφοράς της είναι ο διάσημος ήρωας που έπλασε ο συγγραφέας Erle Stanley Gardner, στο αντίστοιχο βιβλίο του 1933.

Ο φανταστικός αυτός χαρακτήρας εν ονόματι ‘Perry Mason’ (Rhys) είναι ένας καταξιωμένος ποινικολόγος ο οποίος δουλεύει ως ιδιωτικός ερευνητής. Ζει μόνος του παλεύοντας να ξεπεράσει το τραύμα από τα οδυνηρά βιώματά του κατά την διάρκεια του πολέμου στη Γαλλία, σκεπτόμενος ταυτόχρονα τον γάμο του που οδηγήθηκε σε τέλμα. Μία υπόθεση απαγωγής θα ενεργοποιήσει τον ‘Mason’ παρακινώντας τον να φέρει στο φως την αλήθεια μέσα από μία δύσκολη έρευνα.

Το project αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το Perry Mason έχει επιστρατευτεί ο Tim Van Patten (Game of Thrones, The Sopranos).

Παίζουν επίσης οι: John Lithgow, Shea Whigham, Tatiana Maslany, Juliet Rylance, και ο Matt Frewer.

Το Perry Mason θα καταφτάνει στο HBO μέσα στο 2020, χωρίς να έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία. 

Ροη ειδησεων