Στο ‘Betty’ του HBO η Crystal Moselle πλάθει έναν ιδιαίτερο μύθο αλά ‘Skate Kitchen’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέντε κοπέλες ανεβαίνουν στα skate τους και ξεχύνονται στη Νέα Υόρκη
08 Απριλίου 2020 18:58
Στο ‘Betty’ του HBO η Crystal Moselle πλάθει έναν ιδιαίτερο μύθο αλά ‘Skate Kitchen’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το επερχόμενο δράμα Betty του HBO το οποίο χρησιμοποιεί ως πηγή έμπνευσης το Skate Kitchen (2018), με σημείο αναφοράς πέντε κορίτσια που αγαπούν να κάνουν skateboard.

Στη τηλεοπτική αυτή ανθολογία που αποτελείται από έξι επεισόδια, η Crystal Moselle (The Wolfpack) λειτουργεί ως δημιουργός και παραγωγός, ενώ σκηνοθετεί μία ξεχωριστή ιστορία δημιουργικής εκτόνωσης που κινείται φορτσάτη πάνω σε πατίνια στους δρόμους και τα πάρκα της Νέας Υόρκης! Το σενάριο επιμελείται και η Lesley Arfin (Girls, Brooklyn Nine-Nine).

Η σειρά αφορά την ατίθαση αλλά πάντα φερέγγυα ‘Janay’ (Dede Lovelace) η οποία είναι απίστευτα ισχυρογνώμων κάτι που κάποιες φορές της βγαίνει σε καλό και άλλες πάλι όχι. Η ‘Honeybear’ (Moonbear) από μεριάς της, συνιστά μία ήρεμη δύναμη. Η εριστική διάθεση που βγάζει που και που είναι ένας τρόπος που έχει για να κρύψει το συναίσθημά της. Η ‘Kurt’ (Nina Moran) από την άλλη, που λατρεύει το χιούμορ, είναι ένα ανήσυχο πνεύμα και επαναστάτρια, με μία παρορμητικότητα αλλιώτικη, σχεδόν παιδική. Η ‘Indigo’ (Ajani Russell) είναι ένα κορίτσι που έχει σκληραγωγηθεί από διάφορες καταστάσεις κατά τις οποίες έβρισκε καταφύγιο στην καλλιτεχνική έκφραση. Στην κομπανία αυτή έρχεται να προστεθεί η ‘Camille’ (Rachelle Vinberg), προσεκτική, προνοητική, έξυπνη, και ιδιόρρυθμη ως χαρακτήρας. Η παρέα αυτή διασκεδάζει και βρίσκει διέξοδο στα κόλπα πάνω σε πατίνια και πίστες, έχοντας παράλληλα ως ηθικό έρεισμα η μία την άλλη.

Το Betty έχει οριστεί να αφιχθεί στο HBO την 1η Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: