Το τέλος του Ozark είναι κοντά – Ο Jason Bateman μιλάει για το μέλλον της σειράς

Πόσες σεζόν να αναμένουμε;
06 Απριλίου 2020 14:47
Το τέλος του Ozark είναι κοντά – Ο Jason Bateman μιλάει για το μέλλον της σειράς

Η δραματική σειρά Ozark του Netflix έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, ενώ πριν λίγες μέρες έκανε ποδαρικό η 3η σεζόν στην streaming υπηρεσία, με δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια. Πόσες σεζόν, όμως, να περιμένουμε ακόμη; Ο σταρ της σειράς, Jason Bateman, μίλησε για το μέλλον του σόου, αφήνοντας να εννοηθεί πως το τέλος είναι «κοντά».

Μιλώντας, λοιπόν, στο Collider ο Bateman μίλησε για την υποτιθέμενη-επερχόμενη 4η σεζόν του Ozark.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη η 4η σεζόν του Ozark. Όλοι «λειτουργούμε» με την ελπίδα ότι θα συμβεί.

Αυτός είναι ένας κανόνας του Netflix, περιμένει να γίνει η πρεμιέρα μιας σειράς και συλλέγει δεδομένα για 2,3 ή 4 εβδομάδες και αν δει ανταπόκριση από το κοινό, μόνο τότε δικαιολογεί μια επιπλέον σεζόν.

Υποθέτω, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε σε αυτή την περίοδο τώρα. Όμως, γνωρίζω ο Chris Mundy και η ομάδα του δουλεύουν σκληρά και ξέρουν πως θα είναι η τέταρτη σεζόν, αν πάρει το «πράσινο φως».

Αργότερα ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν προβλέπει η σειρά να πηγαίνει και πέρα από την 4η σεζόν, λέγοντας πως δε γνωρίζει τι επρόκειτο να ακολουθήσει για το σόου ή για εκείνον μελλοντικά.

Αυτή την ερώτηση πρέπει να την κάνετε στον Chris Mundy. Νομίζω ότι ξέρει που θα τελειώσει η σειρά, αλλά δεν έχει στο μυαλό του συγκεκριμένη σεζόν όπου θα ολοκληρωθεί.

Ο Jason Bateman μεταφέρει πως ήξερε από την αρχή ότι η σειρά θα χρειαζόταν σίγουρα πάνω από είκοσι επεισόδια για να πει την ιστορία της, ωστόσο δεν είναι σίγουρος που και πότε θα ολοκληρωθεί, όπως επίσης δεν αισθάνεται ότι είναι μια σειρά που χρειάζεται δώδεκα σεζόν.

Πόσες σεζόν πιστεύετε θα είναι το Ozark; Σίγουρα η 4η σεζόν θα έρθει κάποια στιγμή, αλλά θα είναι η τελευταία ή όχι; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.