Το ‘The Third Day’ του HBO ίσως είναι ο τηλεοπτικός διάδοχος του ‘Midsommar’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Jude Law γεύεται την απόλυτη φρίκη στη νέα σειρά του δημιουργού του ‘Utopia’
04 Απριλίου 2020 21:23
Το ‘The Third Day’ του HBO ίσως είναι ο τηλεοπτικός διάδοχος του ‘Midsommar’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το HBO έθεσε σε κυκλοφορία νέο teaser για την μίνι ανθολογία τρόμου The Third Day, μία συμπαραγωγή του γνωστού αυτού δικτύου και του Sky, με τους Dennis Kelly (Utopia) και Felix Barrett να λειτουργούν ως δημιουργοί, αποτυπώνοντας στη μικρή οθόνη έναν μύθο αλά Midsommar, με σταρ τον Jude Law.

Η σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια συνολικά, με τα τρία πρώτα να τιτλοφορούνται ως «Καλοκαίρι», και τα άλλα τρία ως «Χειμώνας».

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον ‘Sam’ (Jude Law), έναν άνδρα ο οποίος φτάνει σε ένα μυστηριώδες νησί μακριά από τις βρετανικές ακτές όπου βρίσκει μία κοινότητα ανθρώπων που επί πολλά χρόνια  τηρούν απαρέγκλιτα κάποια δικά τους περίεργα τοπικά έθιμα. Εδώ δύσκολα διακρίνει κανείς το γεγονός από το αποκύημα της φαντασίας δεν αργεί η ώρα που κάτι σκοτεινό κάνει την εμφάνισή του.

Εν προκειμένω, για την σκηνοθεσία επιστρατεύτηκαν ο Marc Munden και η Philippa Lowthorpe (The Crown), ενώ το σενάριο επεξεργάστηκαν οι Kit de Waal και Dean O’Loughlin.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Naomie Harris, Katherine Waterston, Emily Watson, και ο Paddy Considine.

Το The Third Day αναμένεται να αφιχθεί στο HBO όχι στις 11 Μαΐου όπως είχε οριστεί αρχικά αλλά το φθινόπωρο του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: