Το ‘Snowpiercer’ αλλάζει το δρομολόγιό του και έρχεται νωρίτερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντί για τις 31 Μαΐου καταφτάνει στις 17 στο TNT
03 Απριλίου 2020 17:38
Το ‘Snowpiercer’ αλλάζει το δρομολόγιό του και έρχεται νωρίτερα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για την επερχόμενη δυστοπική sci-fi σειρά Snowpiercer του TNT όπου οι Jennifer Connelly (A Beautiful Mind, Labyrinth), Daveed Diggs (Blindspotting, Hamilton), και η Mickey Sumner (Frances Ha, American Made) αναλαμβάνουν κεντρικές ερμηνείες.

Η φρέσκια αυτή τηλεοπτική ανθολογία εμπνέεται από την ομώνυμη κινηματογραφική δουλειά του Joon-ho Bong (Okja, The Host) η οποία βγήκε το 2013 βασισμένη στο γαλλικό μυθιστόρημα “Le Transperceneige, με πρωταγωνιστές της τους Chris Evans, Ed Harris και την Tilda Swinton.

Τώρα πια η ιστορία αυτή μεταφέρεται στη μικρή οθόνη μέσα από δέκα επεισόδια, ενώ έχει ανανεωθεί κιόλας και για 2ο κύκλο.

Στον μύθο αυτόν κυριαρχεί ένα δυσοίωνο σενάριο για τη Γη στο πολύ μακρινό μέλλον. Ο πλανήτης έχει μπει σε μία β’ εποχή των παγετώνων μετατρεπόμενος σε ένα αφιλόξενο και άγονο μέρος που πλήττεται συνεχώς από χιονοθύελλες και δριμύ ψύχος. Όσοι επέζησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι επειδή κατάφεραν να ανέβουν σε μία αμαξοστοιχία που κινείται χωρίς παύση αφού έτσι μόνο δεν θα το αχρηστεύσει και αυτό η παγωνιά. Το δίχως σταματημό αυτό δρομολόγιο περνάει από κάθε γωνιά του κόσμου, με τους ανθρώπους που είναι στα βαγόνια του να βιώνουν ένα νέο καθεστώς εξουσίας και την συμβίωσή τους να γνωρίζει τρομερές προκλήσεις σε έναν τόσο ασφυκτικά στενό χώρο που είναι και το μόνο οχυρό σωτηρίας που έχουν.

Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova, Katie McGuinness, Sam Otto, Alison Wright, Annalise Basso, Sheila Vand, Roberto Urbina, Lena Hall και η Rowan Blanchard.

Το πιλοτικό επεισόδιο επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Scott Derrickson (Doctor Strange) μαζί με τον James Hawes (The Alienist), με σεναριογράφο τον Graeme Manson (Orphan Black) που λειτουργεί εν προκειμένω ως δημιουργός και εξωτερικός παραγωγός.

Την παραγωγή του Snowpiercer που θα αφιχθεί αντί για τις 31 στις 17 Μαΐου του 2020, επιβλέπει η Tomorrow Studios και η CJ Entertainment. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: